Futbol Krunic-Savic'i çok istiyoruz
Paylaş
Krunic-Savic'i çok istiyoruz

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, ara transfer döneminde stoper ile orta sahaya bir oyuncu alacaklarını söyledi. Koç, “Krunic ve Savic için istenen rakamlar ödeyebileceğimiz seviyeye gelirse alacağız” dedi.

Şampiyonluk için kenetlenen Fenerbahçe, ara transferde kadroyu güçlendirecek. Başkan Ali Koç, “Bir stoper ve 6-8 numara oynayabilecek bir orta saha oyuncusu alacağız” dedi. Başkan Koç, konuşulan Rade Krunic ve Stefan Savic için de girişimlerde bulunduklarını itiraf etti. Başkan Koç, İsmail Kartal’ın Krunic’i çok istediğini belirterek, “Yazdan kalma bir konu. Milan anormal fiyat talep etti. Oyuncu gelmek istiyor. Milan’da fazla süre almadı. Görüşmeler sürüyor” dedi.

Haberin Devamı

SAVİC İŞ GÖRÜR

Krunic’in alınması halinde orta sahadaki sıkıntının büyük ihtimalle çözüleceğini söyleyen başkan Koç, stoper için ismi geçen Stefan Savic için de yüksek bir rakam istendiğini ekledi. Atletico Madrid’de forma giyen Karadağlı stoperin bonservis sorunu olmadığını söyleyen Koç şöyle konuştu: “Kaliteli, iş görür bir oyuncu. Bonservis sorununu kendi çözeceğini söyledi ama maaşı çok yüksek. Makul bir rakamda anlaşabilirsek Savic’i de kadromuza katmak istiyoruz.”

Fenerbahçe ile Milan arasında 1 milyon euroluk fark kaldı. Fenerbahçe Krunic için 4 milyon euro önerdi, Milan 5 milyon euro istedi. Sportif direktör Mario Branco pazarlığı sürdürüyor. 30 yaşındaki Bosnalı ön liberonun piyasa değeri 8.5 milyon euro.

Haberin Devamı

ERKEN GOLLE İŞİ BİTİRELİM

Fenerbahçe, Süper Lig’in 19. hafta maçında İstanbulspor’un konuğu olacak. Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal galibiyetten başka bir şey düşünmediklerini söyledi. Kartal, “İyi çalıştık, yapacaklarımızı biliyoruz. Erken gol atmamız çok önemli. Bunun için önde basacağız, pres yapacağız. Rakibi hataya zorlayacağız” uyarısı yaptı.

CRESPO-İSMAİL ALTERNATİFSİZ

Fenerbahçe’de sakat, cezalı ve Afrika Kupası’nda giden oyuncular nedeniyle 7 eksik bulunuyor. Fred’in yokluğunda orta sahada Crespo ile İsmail’in alternatifi bulunmuyor. İrfan Can’ın yokluğunda ise formayı Cengiz Ünder’in giymesi bekleniyor.

DJİKU VE OSAYİ AFRİKA KUPASI’NDA

34’üncü Afrika Uluslar Kupası’nda Gana Milli Takımı kadrosunda yer alan Alexander Djiku ile Nijerya Milli Takımı’nda olan Bright Osayi-Samuel bugün yok. Djiku ve Osayi-Samuel, ligde en az 6 maçta sarı-lacivertli ekipte yer alamayacak.