Futbol Kucaklaşma vakti geldi
Paylaş
Kucaklaşma vakti geldi

Beşiktaş’ın 35. başkanı Hasan Arat, dün yapılan mazbata töreniyle görevine resmen başladı. Arat, öncelikli olarak camiaya birliktelik mesajı verdi.

Arat, “Biz bütünüz. Artık kucaklaşma vakti geldi. Bizim için hep beraber olma dönemidir. Zor olacak bu iş. Bunun bilincindeyiz. Ancak büyük hedefleri olan insanlar zorluğu düşünmez” dedi. Seçimdeki rakibi Serdal Adalı ile görüştüğünü belirten Arat, “Adalı’nın yönetiminde yer alacak arkadaşlardan faydalanmak istediğimi söyledim. Hazır motive olmuşlar, çok değerli arkadaşlar var. ‘Memnuniyetle’ dedi. Kimin ne projesi var, hepsiyle görüşeceğiz” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

TRANSFERİ ÇÖZECEĞİZ

Arat, transfer konusunda müjde verdi. Beşiktaş Başkanı, “Acilen transfer meselemizi çözeceğiz. Gelecek haftadan itibaren transfere odaklanacağız ve bir an önce futbol takımını toparlayacağız” dedi.

GÖREVLERİ BELLİ OLDU

Beşiktaş’ta yeni yönetimin görev dağılımı şöyle oluştu: Hüseyin Yücel; ikinci başkan. Onur Göçmez ile Mete Vardar; asbaşkan. Cüneyt Sezgin; genel sekreter. Yalçın Ayaydın; uluslararası ilişkiler. Altın Mimir; hukuk kurulu başkanı. M. Kaan Şakul; finansman sorumlusu. Feyyaz Uçar; futbol şube sorumlusu. Işıl Zeybek; iletişim sorumlusu. Çağlayan Tuğal; tesis sorumlusu. Bünyamin Burak Asan; kamu ilişkilerinden sorumlu. Ekrem Keçoğlu ve Kadir Kılıç; divan kurulu ve üyelik işleri sorumlusu.

Haberin Devamı

DERBİ ÖNCESİ GÜZEL HABER

Beşiktaş’a Fenerbahçe maçı öncesi sakat isimlerden iyi haber geldi. Rashica, Masuaku, Bailly ve Onana’nın takımla çalışmalara başlayacakları ve büyük ihtimalle derbiye kadar hazır hale gelecekleri öğrenildi.