Futbol Kulüpler Birliği toplantısından ilk açıklama geldi! Göksel Gümüşdağ konuştu
Paylaş
Kulüpler Birliği toplantısından ilk açıklama geldi! Göksel Gümüşdağ konuştu

MHK'nin hakem klasmanı ve liste kararıyla ilgili kararının ardından Kulüpler Birliği bugün toplanmıştı. Toplantı henüz devam ediyor ancak toplantıya dair ilk açıklamalar gelmeye başladı. Toplantıdan erken çıkan Göksel Gümüşdağ, ilk konuşan isim oldu.

Kulüpler Birliği toplantısının "MHK tartışması" kısmı bitti. 4.5 saat boyunca MHK'nın kararı tartışıldı ve sonrasında yayın ihalesi konusuna geçildi. Toplantıdan erken çıkan Başakşehir Başkanı Gümşdağ konuştu. Gümüşdağ'ın kendi söylemine göre toplantıdan erken çıkma sebebi "acil bir işi". Ancak toplantı bitmeden Gümüşdağ'ın ayrılmasının bir tepki olabileceği de iddia ediliyor. İşte Gümüşdağ'ın sözleri:

Haberin Devamı

"MHK'nin sağlam bir yapıya oturması gerekiyor. Bu yapının iyileştirilmesi için bir komisyon kuruldu ve danışman tayin edildi. Danışman raporu çıkmadan böyle bir karar verilmesi mümkün değil. Zamanlama ve şekil olarak buna katılmıyoruz. Başakşehir olarak hakemlerle ilgili verilen bu karara katılmadığımızı açıkladık.

Hakemlerle ilgili sorunlar oldu, dile getirmekten de kaçınmadık ama performansı düşük hakemlerin de devam ettiğini görüyoruz. Ben bunları yanlış bulduğumu ifade ettim. Sorularımız var, cevaplarını bekliyoruz.

Bu kararın alınması sayesinde artık maçlar dört dörtlük mü yönetilecek? Kalan hakemler içerisinde performansı düşük olanlar yok mu?"