Futbol Kulüpler deprem bölgesine yardımlarını sürdürüyor
Paylaş
Kulüpler deprem bölgesine yardımlarını sürdürüyor

Federasyonlar ve kulüpler, depremzedelerin yaralarını sarmak için harekete geçti. 4 büyükler başta olmak üzere yüzlerce spor kulübü, tesislerini yardım toplama alanlarına dönüştürürken, temin edilen ihtiyaç malzemeleri tırlara yüklenerek afet bölgelerine gönderiliyor.

GALATASARAY 16'ncı TIRI GÖNDERDİ

Haberin Devamı

Galatasaray kulübü yaptığı son açıklamada, "Yardım kampanyamızdaki 16. tırımızı da bu gece itibarıyla afet bölgesine gönderdik. Saat 08.00 itibarıyla Nef Stadyumu’nda yardım kabulü yeniden başladı.
Stadyumumuzun P1 ve P2 otopark alanında bulunan yardım merkezlerimize getireceğiniz eşya ve gıda yardımlarınızı bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

BEŞiKTAŞ’TAN 20 BiN ADET KIŞLIK

Beşiktaş Kulübü, 20 bin adet kışlık Kartal Yuvası ürünlerini ve taraftarların temin ettiği malzemeleri tırlarla yola çıkardı.

FENERBAHÇE’DEN BiNLERCE KOLi

Fenerbahçe Kulübü’nün Kadıköy Belediyesi ile koordineli olarak sürdürdüğü kampanyada toplanan binlerce koli malzeme tırlarla afet bölgesine gönderiliyor. G.SARAY’DAN 11 TIR · Galatasaray’ın Nef Stadı’nda toplanan 11 tır dolusu ihtiyaç malzemesi Hatay ve Adıyaman’a doğru yola çıkarıldı.

Haberin Devamı

TS CLUB’DAN DEV DESTEK

Trabzonspor’un TS Club depolarında bulunan tüm kışlık ürünler ile uyku tulumu ve su gibi yaşam malzemeleri tırlara yüklenerek depremzedelere ulaştırılıyor.

TVF SALONLARI AÇTI

Voleybol Federasyonu, İstanbul Deniz Esinduy, Ankara TVF Başkent, İzmir’deki Atatürk ve Bursa Cengiz Göllü salonlarını yardım toplama merkezlerine dönüştürdü.

ANTALYA’DAN 10 TIR

Antalyaspor, depolardaki tüm kışlık ürünleri gönderecek. 07 Gençlik Taraftarlar Derneği de 10 tır yardım topladı.

EYÜPSPOR’DAN 10 MiLYON TL

Eyüpspor Başkanı Murat Özkaya 10 milyon lira, Türkiye Basketbol Federasyonu da 5 milyon lira bağışta bulundu.

Hürriyet Spor Arena