Futbol Kuntz'dan sürpriz tercih! Türkiye - Hırvatistan maçının muhtemel ilk 11'leri ve tüm detaylar
Paylaş
Kuntz'dan sürpriz tercih! Türkiye - Hırvatistan maçının muhtemel ilk 11'leri ve tüm detaylar

A Milli Futbol Takımımız 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu'ndaki ikinci maçına çıkacak. Hırvatistan'ı ağırlayacak olan Milliler'de teknik direktör Stefan Kuntz kadro tercihini belirledi.

 

Türkiye A Milli Takımı EURO 2024 eleme grubu ikinci maçında Hırvatistan'ı konuk edecek. İlk maçta Ermenistan'ı 2-1 mağlup eden Milliler, son Dünya Kupası yarı finalisti Hırvatistan karşısında puan veya puanlar arayacak.

Haberin Devamı

MUHTEMEL 11'LER

Stefan Kuntz, Ermenistan maçındaki kadroda önemli değişikliklere gidecek. Kuntz'un muhtemel 11'inin şöyle olması bekleniyor:

Türkiye: Mert Günok, Onur Bulut, Merih Demiral, Çağlar Söyüncü, Ferdi Kadıoğlu, Salih Özcan, Orkun Kökçü, Hakan Çalhanoğlu, Cengiz Ünder, Kerem Aktürkoğlu, Enes Ünal.

Hırvatistan (muhtemel 11): Livakovic, Juranovic, Sutalo, Gvardiol, Sosa, Brozovic, Modric, Kovacic, Kramaric, Perisic, Musa

BİLETLER TÜKENDİ

Milliler 11 yıllık sonra ilk kez Bursa’da bir karşılaşmaya çıkacak. Mücadele öncesinde 43 bin 361 biletin tamamı satıldı. Ay-Yıldızlı ekibimiz; daha önce Bursa’da 8 kez konuk ettiği rakiplerine karşı 3’er galibiyet ve mağlubiyet alırken 2 de beraberlik elde etti. Milliler, Bursa’da son olarak 29 Şubat 2012 tarihinde Slovakya ile oynadı ve 2-1 yenildi.

Haberin Devamı

21.45'TE TRT 1'DE

Maç öncesi Türkiye 3, Hırvatistan ise 1 puanda. Karşılaşmanın hakemi İsveç Futbol Federasyonu'ndan Andreas Ekberg olacak. 21.45'teki maç TRT 1'den naklen yayınlanacak.

Grubun diğer maçında ise Galler, Letonya'yı konuk edecek.