Futbol Kylian Mbappe'den Türkiye'ye destek mesajı: Elimden geleni yapacağım
Paylaş
Kylian Mbappe'den Türkiye'ye destek mesajı: Elimden geleni yapacağım

PSG'nin Fransız yıldızı Kylian Mbappe, 'Omuz Omuza' kampanyasına destek olmak için canlı yayına bağlandı ve önemli mesajlar verdi.

Yardım kampanyasında canlı yayına bağlanan yıldız oyuncu Kylian Mbappe, "Bu gerçekten büyük bir trajedi. Herhalde hayal gücümüzün yetmeyeceği kadar büyüktü. Türkiye'nin neler çektiğini tahmin edemiyorum. Bu projenin bir parçası olduğum için gurur duyuyorum. Elimdeki bütün imkanları çocuklara yardım etmek için kullanacağım. İlk olarak, tabii ki insanların, çocukların hayalleri çok önemli. Elimde olan tüm imkanları onlar için kullanacağım. Saha dışında yardımsever davranışlarda bulunmak için elimden geleni yapacağım. Birçok çocuğun gülüşünü yeniden kazandırabileceğimiz kanaatindeyim." dedi.

Haberin Devamı
Kylian Mbappe'den "Omuz Omuza" kampanyasına destek Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı ve beIN Medya Grubu işbirliği ile organize edilen 'Omuza Omuza' Yardım ve Dayanışma Kampanyası'na Paris Saint-Germain'in yıldız oyuncusu Kylian Mbappe de destek verdi.

Fransız oyuncu daha sonra sosyal medya hesabından Türk bayraklı paylaşımda bulunarak gönülleri fethetti.