Futbol Lig biter Kerem gider
Paylaş
Lig biter Kerem gider

İngiliz SkySports, Kerem Aktürkoğlu için sezon sonunda İngiliz, Alman ve İspanyol ekiplerinin 15-20 milyon euroyu bulan teklifle Galatasaray’ın kapısını çalacağını yazdı. Haberde, “Kerem de ayrılığa sıcak” diye yazdı.

Galatasaray’ın 25 yaşındaki yıldızı Kerem Aktürkoğlu, son maçlarda eleştirilmesine rağmen birçok istatistikte zirvede yer alıyor. Ligde 12. haftalar itibarıyla maç başına kilit paslarda Tadic, Guilherme, Maxim ve Hajradinovic’in önünde yer alan Kerem bu görkemli istitistik dışında 22 maçta 5 gol, 7 asist ile de Avrupalı takipçilerinin iştahını kabarttı.

Haberin Devamı

CAZİP TEKLİFLER VAR

İngiliz SkySport, şu anda A Milli Takım kampında bulunan Kerem’in sezon sonunda ayrılmak istediğini yazdı. Ben Heckner imzalı haberde Almanya, İngiltere ve İspanya’dan bazı kulüplerin Kerem Aktürkoğlu’na hayran kaldığı ve yazın Galatasaray’ın kapısını çalabileceği belirtildi. Haberde Kerem Aktürkoğlu’nun 15-20 milyon euro bonservis bedeliyle Galatasaray’dan ayrılabileceği aktarıldı.

NDOMBELE İÇİN ÇARE ARANIYOR

Galatasaray, sezon başında Tottenham’dan kiraladığı Tanguy Ndombele ile yolları ayırmanın planlarını yapıyor. İngiliz ekibi, 26 yaşındaki oyuncuyu geri almayı düşünmüyor. Okan Buruk da konuştuğu oyuncu ile, “Kendini toparlamalı, form tutmalısın” uyarısında bulunuyor. Ndombele ara transferde gönderilirse ilk aday Arsenal’den Partey. Gözde diğer isim ise Norveçli Emil Breivik. Girişimler şimdiden başladı.

Haberin Devamı

ANGELİNO BELİRSİZLİĞİ

Galatasaray’da büyük umutlarla alınan sol bek Angelino da hayal kırıklığı yarattı. İspanyol oyuncunun sözleşmesi 20 maça çıkarsa otomatik olarak uzayacak. Şu anda 17 maça çıkan 26 yaşındaki oyuncu 3 maça daha çıkarsa bu madde devreye girecek. Okan Buruk ve yönetim ise Angelino’nun kalması konusunda kararsız. Bu nedenle Angelino oynatılmayabilir.