Futbol Lionel Messi'nin babası, Barcelona Başkanı Laporta ile görüştü
Paylaş
Lionel Messi'nin babası, Barcelona Başkanı Laporta ile görüştü

Lionel Messi, PSG ile olan sözleşmesini tamamladı ve Fransız ekibinden ayrıldı. Arjantinli yıldız için Barcelona iddiaları sürüyor ve görüşmeler de başladı. Baba Jorge Messi, Barça Başkanı Joan Laporta ile bir araya geldi.

Fransa Ligue 1 ekibi Paris Saint Germain'den ayrılan Lionel Messi'nin yeni durağının neresi olacak merak ediliyor. Barcelona'ya geri döneceği konuşulan Arjantinli oyuncunun bir diğer talibi ise Suudi Arabistan Pro Lig temsilcisi Al Hilal.

Haberin Devamı

Yıldız futbolcunun geleceğine ilişkin spekülasyonlar sürerken babası Jorge Messi ve Barcelona Başkanı Joan Laporta gizli bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmeyi görüntüleyen gazeteci Damian Avillagra, Twitter hesabından "Messi'nin Barça'ya geri dönüşü bir adım uzaklıkta" mesajını paylaştı.

Gizli görüşmenin basına sızmasının ardından konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Lionel Messi'nin babası Jorge Messi, "Messi, Barcelona'ya dönmek istiyor. Ben de dönsün isterim" ifadelerini kullandı.

Öte yandan İngiliz gazetesi Daily Mail’in haberine göre Suudi Arabistan Pro Lig ekibi Al Hilal, Lionel Messi’yi transfer etmeye çalışacak ve Suudi Arabistan hükümeti kulübe bu transfer için mali destek sağlayacak.

Haberin Devamı

Suudi ekibi, yıldız futbolcuya yılda 320 milyon Sterlin kazanacağı bir sözleşme teklif edecek.- Bir diğer Suudi Arabistan Pro Lig ekibi olan Al Nassr’da forma giyen Cristiano Ronaldo, yıllık 165 milyon Sterlin kazanıyor.