Futbol Lucas Moura'nın Fenerbahçe'den istediği ücret belli oldu
Paylaş
Lucas Moura'nın Fenerbahçe'den istediği ücret belli oldu

Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe'nin ara transfer ve tescil döneminde kadrosuna katmak için uğraştığı Lucas Moura'nın sarı-lacivertlilerden istediği yıllık ücret belli oldu. Brezilyalı oyuncunun istediği rakam dudak uçuklattı.

Fenerbahçe'nin ara transfer ve tescil döneminde kadrosuna katmak istediği ancak bir sonuca ulaştıramadığı Lucas Moura transferindeki ayrıntılar belli oldu. Sarı-lacivertlilerin transfer gündemine gelen başarılı oyuncunun Fenerbahçe'den istediği yıllık ücret ortaya çıktı.

Haberin Devamı

3 YILLIK 10 MİLYON EURO İSTEDİ

İtalyan gazeteci Rudy Galetti'nin haberine göre; Lucas Moura'nın kendisini transfer etmek isteyen kulüplerden talep ettiği yıllık ücret netlik kazandı. Yine haberde yer alan bilgiye göre; Brezilyalı futbolcunun kendisiyle ilgilenen kulüplerden 3 yıllık sözleşme ve 10 milyon euro istediği belirtildi.

PARAYI DUYAN KULÜPLER KAÇTI

Lucas Moura'nın talebinin ardından ilgilenen tüm kulüplerin transfer konusunda geri adım attığı kaydedildi. Brezilyalı hücumcunun eski kulübü Sao Paulo'nun da yüksek ücret beklentisi nedeniyle bu transferi ekonomik olarak gerçekleştirmesinin imkansız olduğu ifade edildi.

Lucas Moura'nın futbol kariyerindeki son büyük sözleşmesine imza atacağı, bu nedenle maaş konusunda yüksek beklentisinin olduğu kaydedildi.

Haberin Devamı

PİYASA DEĞERİ 12 MİLYON EURO

Lucas Moura bu sezon Tottenham'da 15 maçta forma şansı buldu. 30 yaşındaki hücumcu bu karşılaşmalarda 1 kez rakip fileleri havalandırdı. Brezilyalı futbolcunun Tottenham ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Lucas Moura'nın güncel piyasa değeri 12 milyon euro olarak görülüyor.

Sao Paulo altyapısında yetişen Lucas Moura daha sonra Paris Saint-Germain'de forma giydi. Tecrübeli futbolcunun bonservisine şu ana kadar toplam 68 milyon 400 bin euro ödendi. Lucas Moura, Brezilya Milli Takımı'nda 35 maçta oynadı ve 4 gol üretti.