Futbol Luis Suarez açıkladı! İşte bir sonraki durağı
Paylaş
Luis Suarez açıkladı! İşte bir sonraki durağı

Nacional ile sözleşmesi yakın zamanda sona erecek olan Luis Suarez, kariyerinde forma giymek istediği ligi açıkladı. Luis Suarez bir sonraki durağını açıkladı.

Geçtiğimiz sezon Atletico Madrid ile sözleşmesi sona eren Luis Suarez, Dünya Kupası'na hazır gidebilmek için Nacional ile kısa süreli bir sözleşme imzalamıştı. Nacional ile olan sözleşmesinin sonuna yaklaşan Uruguaylı yıldız, geleceğine nasıl yön vereceğiyle ilgili açıklamalar yaptı.

Haberin Devamı

Marca'ya açıklamalarda bulunan tecrübeli oyuncu, "Dünya Kupası'nın başlamasına az bir süre kalan buradan ayrılacağım. Henüz bir karar vermedim. Sözleşmem sona eriyor. MLS benim için iyi bir seçenek olabilir, ancak Avrupa'ya kesinlikle dönmeyeceğim" dedi.

Avrupa kariyerinden gururla bahseden Suarez, "Avrupa'da yaptıklarımı, gururla bıraktım. Ayrılma kararı aldığımda Atletico Madrid'den daha zayıf bir takıma gitmek istemedim. Dünya Kupası sonrası neler olacağına karar vereceğim" ifadelerini kullandı.

2006 yılında Groningen'e transfer olarak Avrupa'ya ilk çıkışını yapan Suarez ardından sırasıyla, Ajax, Liverpool, Barcelona ve Atletico Madrid formaları giydi. Başarılı oyuncu Avrupa'da birçok kupa kazanma başarısı gösterdi.

Haberin Devamı

Fanatik