Futbol Manchester United Altay Bayındır'ı açıkladı
Paylaş
Manchester United Altay Bayındır'ı açıkladı

Manchester United, Fenerbahçe'den Altay Bayındır'ı kadrosuna kattığını açıkladı. Fenerbahçe, milli eldivene veda ettiği mesajda, "Ayrılıklar da sevdaya dahil. Yolun açık olsun Altay Bayındır." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin milli eldiveni Altay Bayındır, Manchester United'a transfer oldu. 25 yaşındaki kaleci, İngiliz devi ile 2027 yılına kadar sözleşme imzaladı.

Haberin Devamı

MANCHESTER UNITED'DA FORMA GİYECEK İLK TÜRK

Altay Bayındır, Manchester United'a imza attıktan sonra yaptığı açıklamada, "Manchester United'a katılmak ve bu inanılmaz kulübü temsil eden ilk Türk oyuncu olmak büyük bir onur." dedi.

"KALPLERİMİZ HEP YANINDA"

Fenerbahçe'den Altay Bayındır için yayınlanan veda mesajında, "21 yaşında merhaba dediğin Çubuklu ile bugün bir hikâyeyi geride bırakıyorsun. Zor günler yaşadın belki çok üzüldün çok üzüldük ama Sarı Lacivert'e inanmaktan bu formaya bağlılıktan hiç vazgeçmedin! Şimdi senin için yeni bir meydan okuma başlıyor! Unutma ki Kulübün ve taraftarın hep seninle! Fenerbahçe hep senin evin! Kalplerimiz hep yanında! Başarıların gururumuz, mutluluğun mutluluğumuz olacak! Yolun açık, şansın bol olsun!" ifadeleri kullanıldı.

Haberin Devamı