Futbol Manchester'a tam güç
Paylaş
Manchester'a tam güç

Alanya karşısında riske edilmeyen Abdülkerim ile oyuna sonradan girip dinlendirilen Kerem, yeniden 11’e dönecek. Icardi ve Zaha da Şampiyonlar Ligi’ndeki en kritik maça tam kondisyonla çıkacak.

Ligde haftayı farklı Alanya galibiyetiyle kapatan Galatasaray, rotayı Şampiyonlar Ligi’ne çevirdi. Çarşamba günü sahasında Manchester United’ı konuk edecek olan sarı-kırmızılılar, maça tam güç çıkacak. Alanya karşısında hafif sakatlığı bulunan Abdülkerim riske edilmemiş, Kerem de 74. dakikada oyuna girerek dinlendirilmişti.

Haberin Devamı

Cim Bom adına Devler Ligi’nde sezonun en kritik maçında bu ikili yeniden ilk 11’e dönecek. Milli arayı maç yapmadan geçiren Icardi ve Zaha gibi isimler de tam kondisyona ulaşacak. Rakibin kötü bir dönem geçirmesine rağmen asla hafife alınmayacak bir takım olduğunu öğrencilerine bir kez daha anlatan teknik patron Okan Buruk, Alanya karşısında alınan sonucun kendilerini aldatmaması yönünde uyarıda bulundu.

AYNI SENARYO!

Galatasaray’da yine Şampiyonlar Ligi maçı öncesi sakatlık sorunu yaşandı. Alanya maçında ağrı hisseten Sanchez, oyuna devam edemedi. Oyuncuda önemli bir sorun olmaması yüreklere su serpti. Beşiktaş derbisinde sakatlanan Icardi, Bayern Münih karşısına iğne tedavisiyle çıkmıştı. Muslera da Kasımpaşa maçında sakatlık yaşayıp Almanya’daki Bayern maçında kaleyi korumuştu.

Haberin Devamı