Futbol Mario Balotelli'nin transfer ücreti belli oldu
Paylaş
Mario Balotelli'nin transfer ücreti belli oldu

Adana Demirspor, Mario Balotelli'nin Sion'a transfer olduğunu açıkladı.

Adana Demirspor'daki geleceği belirsizliğini koruyan Mario Balotelli ile yollar ayrıldı. Süper Lig ekibi, 32 yaşındaki oyuncunun transferi için Sion'la anlaşma sağlandığını açıkladı. Adana Demirspor'dan yapılan açıklamada Mario Balotelli'nin bonservisi karşılığında Sion'un 2 milyon 620 bin euro ödeyeceği kaydedildi.

Haberin Devamı

Akdeniz ekibinden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Futbolcumuz Mario Balotelli'nin 2.620.000 Euro karşılığında FC Sion'a transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Oyuncumuza bugüne kadar verdiği katkılardan dolayı teşekkür eder, yeni kulübünde başarılar dileriz."

İtalyan futbolcu bu sezon Adana Demirspor formasını 2 maçta toplam 70 dakika giydi. Yıldız golcü bu süreçte takım arkadaşlarına 1 asist yaptı. Transfer görüşmelerinde bulunan Mario Balotelli, Adana Demirspor'un Ümraniyespor'la oynadığı maçtaki isteksiz tavırlarıyla taraftarın da tepkisini çekmişti.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella ile Mario Balotelli arasındaki gerilimin büyümesini diğer futbolcular önlemişti. Lumezanne altyapısında yetişen Mario Balotelli daha sonra Inter, Manchester City, Milna, Liverpool, Nice, Marsilya, Brescia ve Monza formaları da giydi. İtalyan oyuncunun güncel piyasa değeri 2 milyon 800 bin euro olarak gösteriliyor.

Haberin Devamı