FutbolMatic geliyor, Duarte sırada
Paylaş
Matic geliyor, Duarte sırada

Beşiktaş, Rennes’te forma giyen ön libero Nemanja Matic ile anlaştı. Matic yarın İstanbul’a gelecek. Getafe’nin stoperi Domingos Duarte ile de prensipte anlaşıldı.

Kötü gidişi Adana Demirspor beraberliği ile sürdüren Beşiktaş, transferde atağa kalktı. Bir süredir görüşülen Fransız ekibi Rennes’te forma giyen Sırp ön libero Nemanja Matic ile anlaşıldı. 35 yaşındaki oyuncunun menajeri ile İstanbul’da yapılan görüşmede 1.5 yıllık sözleşme üzerinde el sıkışıldı. Matic yarın İstanbul’da olacak.Sağlık kontrolünden geçtikten sonra imzayı atacak.

Haberin Devamı

GETAFE ONAY VERDİ

Kartal’ın stoper arayışı da sona erdi. Teknik direktör Fernando Santos’un onayıyla görüşülen Domingos Duarte ile de prensipte anlaşıldı. Marca, İspanyol ekibi Getafe’nin Portekizli oyuncu Duarte’nin gidişine onay verdiğini, 28 yaşındaki yıldızın bonservisi için piyasa değerinin (3 milyon euro) altında bir rakamı kabul edebileceğini yazdı.

SAVUNMA OTURMUYOR

Trendyol Süper Lig’de oynadığı 22 maçta kalesinde 30 gol gören Beşiktaş’ta savunmadaki belirsizlik göze çarpıyor. Bu sezon 4 kez teknik direktör değiştiren siyahbeyazlılar, ligdeki 22 mücadelede tam 15 farklı defans hattıyla maçlara başladı. Bu istikrarsızlık nedeniyle Beşiktaş, son 10 sezonda en fazla gol yediği ikinci dönemi (22 maçta 30 gol) yaşıyor.

Haberin Devamı

SAHNE ERSİN’İN

Beşiktaş’ta kaleci Mert Günok, Adana Demir maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşmüştü. Pazar günü Sivas deplasmanında siyah-beyazlıların kalesini Ersin koruyacak.