Futbol Mbappe'nin açıklaması sonrası Başkan Le Graet'ten Zidane'a özür açıklaması geldi
Paylaş
Mbappe'nin açıklaması sonrası Başkan Le Graet'ten Zidane'a özür açıklaması geldi

Fransa Futbol Federasyonu'nda Zinedine Zidane krizi yaşanıyor. Didier Deschamps'ın yerine Zinedine Zidane'ın geleceği iddiaları sonrası Federasyon Başkanı Noel Le Graet, Deschamps ile sözleşme uzatmıştı. Zidane sorusuna ise hayli sert bir yanıt vern Le Graet, tepkiler sonrası geri adım attı.

 

Fransa'da Zinedine Zidane krizinde gelişme yaşandı. Fransa Futbol Federasyonu'nun Zinedine Zidane'a teklif yapacağı söylentileri sonrası Zidane'ın Brezilya Milli Takımı dahil olmak üzere birçok teklifi geri çevirdiği öğrenilmişti.

Haberin Devamı

Ancak Federasyon Başkanı Noel Le Graet, Didier Deschamps ile yola devam kararı aldı. Zidane'la ilgili soruya ise hayli sert çıkan Le Graet, "Zidane'ın ne yapacağı derdim değil. Beni arasa telefonunu açmam. Açıp ne diyeceğim? 'Üzülme, bir yer bulursun, aramaya devam et. Ben de Deschamps ile yola devam ediyorum' mu diyeceğim?" cevabını vermişti.

Bu açıklama sonrası başta Kylian Mbappe olmak üzere başkana büyük tepkiler geldi. Mbappe, Twitter'dan "Zidane, Fransa'dır. Efsaneye saygısızlık edemeyiz" yazmış ve bu yanıt kısa sürede 1 milyona yakın beğeni alıp 60 milyon görüntüleme elde etti.

Noel Le Graet tepkiler sonrası Zidane'dan özür diledi.