Futbol Mehmet Topal'ın Mata itirafı güldürdü
Paylaş
Mehmet Topal'ın Mata itirafı güldürdü

Bir dönem Galatasaray'da ve Fenerbahçe'de de forma giyen Mehmet Topal, NTV'de yayınlanan 'Kırılma Anı' programının konuğu oldu. Topal'ın Valencia döneminde takım arkadaşlığı yaptığı Juan Manuel Mata ile olan anısı ise izleyenleri güldürdü.

 

Eski futbolcu Mehmet Topal, NTV'de katıldığı "Kırılma Anı" programında dikkat çeken açıklamalar yaptı. Sunucu Emek Ege'ye Juan Manuel Mata ile olan anısını anlatan Topal izleyenleri güldürdü.

Haberin Devamı

Topal, Mata anısını şöyle anlattı:

İspanya'ya ilk gittiğimde Mata, Dünya Kupası'nı kazanan milli takımın bir parçasıydı. Valencia'da da çok popüler; herkes 'Mata, Mata' diyor. Ben de merak ediyorum gelse de görsem diye... Dünya Kupası nedeniyle biraz geç katıldı kampa. Geldiği ilk gün şöyle bir baktım, ufacık bacakları var; boyu kısacık. Ben de fiziksel olarak en iyi dönemimdeyim. 'Yahu ben buna bir vursam öldürürüm, futbol hayatı biter' diyorum içimden. Hoca, Mata'yı son 15 dakika antrenman maçına aldı. Yemin ediyorum yanına bile yaklaşamadım. 15 dakika yanına bile yaklaşamadım Mata'nın. Sonra da gittim düşüncelerim için ondan özür diledim. Benim için hala çok özel bir insandır.