Futbol Merih Demiral ilk Şampiyonlar Ligi maçında Juventus'tan tebriği kaptı
Paylaş
Merih Demiral ilk Şampiyonlar Ligi maçında Juventus'tan tebriği kaptı

Merih Demiral kariyerindeki ilk Şampiyonlar Ligi tecrübesini Juventus formasıyla yaşadı. Juventus'un Bayer Leverkusen'le karşılaştığı maçta sahaya ilk 11'de çıkan ve 90 dakikada oynayan Merih Demiral, kayarak yaptığı klasik hareketlerinden biriyle de mücadeleye damga vuran isim oldu.

23 yaşındaki Merih Demiral, Şampiyonlar Ligi'nin son hafta mücadelesinde Devler Ligi'ndeki ilk tecrübesini yaşadı. D Grubu karşılaşmasında Bayer Leverkusen'i deplasmanda 2-0 yenen Juventus'ta defans ikilisini Merih ile Rugani oluşturdu.

Haberin Devamı

Juventus'un gol yemeden tamamladığı karşılaşmada maçın en önemli defans müdahalesi Merih Demiral'dan geldi.

Leverkusen'in Almanya futbolunun süperstar adayı Kai Havertz'ın Buffon'la karşı karşıya kaldığı bir pozisyonda Merih, çabukluğunu ve bacaklarının uzunluğunu kullanarak rakibinin önüne kaydı ve topu engelledi.

Pozisyonun ardından Merih'i Buffon ve birçok takım arkadaşı tebrik etti.

Maç sonunda da Juventus, resmi Twitter hesabından Merih Demiral'ı etiketleyerek "Çok iyiydin, Merih Demiral" tweet'ini attı.

Juventus teknik direktörü Maurizio Sarri de maç sonu açıklamasında Merih şu sözlerle kutladı: "Dörtlü savunma oyununu iyi oynadık. Bugün Merih en agresif oynayan oyuncumuzdu ve bu yüzden takım arkadaşlarından daha iyi göründü"

Haberin Devamı