Futbol Messi'nin 3 milyon dolarlık gölgesi
Paylaş
Messi'nin 3 milyon dolarlık gölgesi

Futbolun efsanevi yıldızı Lionel Messi (36), bu sezon ABD'de Inter Miami takımında forma giyiyor. Eski İngiliz milli futbolcu David Beckham'ın (48) ortağı olduğu kulübün dünya çapında tanınmasını sağlayan Messi için tüm olanaklar seferber edildi.

Futbolun efsanevi yıldızı Lionel Messi (36), bu sezon ABD'de Inter Miami takımında forma giyiyor. Eski İngiliz milli futbolcu David Beckham'ın (48) ortağı olduğu kulübün dünya çapında tanınmasını sağlayan Messi için tüm olanaklar seferber edildi. Beckham, Messi için en profesyonel korumayı tuttu. Yassine Chueko adlı koruma, önceki hafta sahaya girip Messi'ye doğru koşan taraftarı saniyeler içinde yakalayıp etkisiz hale getirince bir anda ünlendi. Afganistan ve Irak'ta ABD Donanması'nda savaşmış olan Chueko aynı zamanda eski bir kafes dövüşçüsü. Messi'yi sadece sahada değil gittiği her yerde bir gölgesi gibi takip ediyor.

Haberin Devamı

AİLEYİ DE KORUYOR

Sahaya çıkarken, soyunma odasına dönerken, takım otobüsüne binerken, özel hayatında dahil her an çevresine etten bir duvar örüyor. Karizmatik bulunan Chueko'nun sosyal medya sayfası takipçi yağmuruna tutuldu. Takipçi sayısı bir gecede 205 bine yükseldi. Chueko, sadece Messi'nin değil karısı Antonela Roccuzzo ve çocukları Thiago, Mateo ve Ciro'nun güvenliğinden de sorumlu. Aileyi koruyan ekibin de başında. Ayda 250 bin dolar kazanan Chueko'nun yıllık maaşı da 3 milyon dolar. Çıktığı her maçta gol atan ve maç biletlerinin 3 bin dolara kadar çıkmasına yol açan Messi, her hafta tribünlere dünya yıldızlarının gelmesini de sağlıyor.

 



Messi, Inter Miami’ye yıllık 60 milyon dolara transfer oldu.

Haberin Devamı