Futbol Ndombele gider, Christian gelir
Paylaş
Ndombele gider, Christian gelir

Tottenham’dan büyük umutlarla transfer edilen Ndombele’nin beklentileri karşılayamaması üzerine sarı-kırmızılı yönetim, Brezilya’nın genç yıldızlarından Christian’ı gündemine aldı.

Galatasaray yönetimi ve teknik direktör Okan Buruk, milli arada transfer masası oluşturdu. BBuruk sol bek isteğinin ardından orta sahada değişim yapılması gerektiğini yönetime iletti. Sarı-kırmızılıların listesinin ilk sırasında Brezilya’da Paranaense forması giyen 22 yaşındaki Christian yer aldı. Tottenham’dan transfer edilen Ndombele’nin bir türlü form tutamayıp beklentilerin uzanığında kalması üzerine Cim Bom, Christian transferiyle orta sahayı güçlendirmeyi hedefliyor. Torreira’nın yanında düşünülen 22 yaşındaki sambacı, Brezilya’nın en yetenekli isimleri arasında gösteriliyor. Bu sezon takımı adına 37 maça çıkan Christian, 7 gol-2 asistlik peformans sergiledi.

Haberin Devamı

BOEY KAPIŞ KAPIŞ

Bu sezon Şampiyonlar Ligi ve Trendyol Süper Lig’de gösterdiği performansla göz dolduran Sacha Boey için birçok kulübün teklif hazırlığında olduğu ortaya çıktı. İlk teklifin Fransa’dan Marsilya kulübünden geleceği öğrenildi. Yönetim, ocak ayı transfer döneminde gelen teklifleri değerlendirecek.

KALEYE YENİ ADAY MUSSO 

Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Fernando Muslera’nın halefi bulundu. Sarı-kırmızılılar, 37 yaşındaki Muslera’nın boşluğunu Atalanta’nın 29 yaşındaki kalecisi Juan Musso ile doldurmayı planlıyor. Galatasaray yönetimi, 29 yaşındaki Arjantinli eldivene uzun vadeli bir kontrat önerecek. Ülkesinin köklü kulüplerinden Racing’de yetişen Musso, 2018’de Udinese’ye 4 milyon, 2021’de de Atalanta’ya 20.5 milyon euroya transfer olmuştu.

Haberin Devamı