Futbol Ndombele'yi anlatan cümle: Türk yemeğinin özeti
Paylaş
Ndombele'yi anlatan cümle: Türk yemeğinin özeti

Galatasaray’da dün takımla beraber idmana çıkan Arjantinli futbolcunun kondisyon eksiğini kapatması için seferberlik ilan edildi. Okan Buruk, son dönemde forvette şans verdiği Halil’den verim alınamaması nedeniyle Icardi’nin Trabzonspor maçına yetişmesini istiyor. Öte yandan Ndombele’nin Ümraniye maçındaki görüntüsü dikkat çekti.

Galatasaray’da Trabzonspor maçı öncesi Icardi seferberliği yaşanıyor. Dün takımla birlikte idmana çıkan Arjantinli yıldızın derbiye yetişmesi için büyük çaba harcanıyor. Ayak topuğuna kök hücre tedavisi uygulanan başarılı forvetin, yüzündeki kırık nedeniyle özel bir maskeyle sahaya çıkması planlanıyor. Sağlık problemi neredeyse kalmayan Icardi’nin kondisyon eksikliği teknik heyeti en çok düşündüren konu. Arjantinli futbolcu, yaklaşık 3 haftalık tedavi sürecinde kendisi için hazırlanan program dahilinde çalışsa da maç oynamadığı için kondisyon anlamında düşük seviyede. Teknik patron Okan Buruk, son dönemde forvette şans verdiği Halil’den istediği verimi alamaması nedeniyle Icardi’nin derbiye yetişmesine büyük önem veriyor.

Haberin Devamı

BOEY’E MANU TALİP OLDU

Galatasaray’da Boey’in talipleri bitmiyor. ESPN, bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde Manchester United’a karşı gösterdiği performansla büyüleyen Fransız sağ bek için İngiliz ekibinin harekete geçtiğini yazdı. Haberde, Kırmızı Şeytanlar’ın sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kalan Boey’in bu durumundan yararlanıp makul bir fiyata transferi bitirmek istediği belirtildi.

LUYİNDAMA GİTTİ

Sarı-kırmızılılarda beklenen ayrılık nihayet gerçekleşti. Yönetim, sezonun ilk yarısında lisansını çıkarmadığı Luyindama’nın sözleşmesini feshetti. Karşılıklı fesih, federasyona bildirildi. Sarı-kırmızılı formayı 58’i Süper Lig olmak üzere toplamda 79 maçta giyen Luyindama, bu karşılaşmalarda 5 gol atarken 2 de asist yapmıştı

Haberin Devamı

HALİL: KUTLAMA YAPMADIM

Halil Dervişoğlu, Ümraniye karşısında attığı golün ardından yaptığı harekete açıklık getirdi. Milli futbolcu gözünü kapatıp parmağıyla sus işareti yapmıştı. Sosyal medya paylaşımında “Kutlama yapmadım, sadece dünyanın yüzünü ifade ettim” notunu yazanan Halil, mesajına Filistin bayrağı da ekledi.

ASLAN HIZ KESMEDİ

Türkiye Kupası’nda son 16 turuna yükselen Galatasaray, ara vermeden Trabzonspor maçı hazırlıklarına başladı. Dinamik ısınmayla başlayan idman, topa sahip olma ve hücum çalışmalarıyla sona erdi. Cim Bom, bugün yapacağı antrenman ile çalışmalarını tamamlayacak.

AVCI ÜSTÜN

Okan Buruk ile Abdullah Avcı, hocalık kariyerlerinde yarın 16. kez karşılaşacak. Daha önceki 15 buluşmada Avcı’nın üstünlüğü dikkat çekiyor. İki teknik adamın karşı karşıya geldiği maçlarda Avcı 8, Buruk ise 2 galibiyet alırken 5 karşılaşma berabere bitti.

TÜRK YEMEĞİ ÖZETİ GİBİ!

Sosyal medyada dün yapılan bir paylaşım büyük ilgi çekti. Paylaşımda, Ndombele’nin Tottenham ve Galatasaray’daki görselleri vardı. Aradaki kilo farkı net şekilde fark edilirken bu durum “Türk yemeğinin özeti” ifadesiyle yorumlandı.