Futbol Ne deseniz haklısınız
Paylaş
Ne deseniz haklısınız

Beşiktaş’ın teknik sorumlusu, “Buraya 10 saat havalimanında bekleyerek geldik. Savaşan bir Beşiktaş istiyoruz” diyen taraftara “Rica ediyorum sakin olun, ne deseniz haklısınız” yanıtını verdi.

UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu’nun üçüncü hafta mücadelesinde Norveç temsilcisi Bodo/Glimt karşısında 3-1’lik mağlubiyet alan Beşiktaş’ta taraftar isyan etti. Aspmyra Stadyumu’ndan sonraki süreçte, Beşiktaş oyuncularının konaklayacağı otelin önünde toplanan hayal kırıklığına uğramış taraftarlar, oyuncuların otel girişlerindeki tutumlarına tepki gösterdi. Teknik direktör Burak Yılmaz, otelde karşılaştığı öfkeli taraftarları yatıştırmaya çalıştı. Oyuncuların otele girmesinin ardından, teknik direktör Burak Yılmaz taraftarların yanına yaklaşarak, “Ne deseniz haklısınız. Rica ediyorum sakin olun.” şeklinde açıklamalarda bulundu. Bu esnada, bir taraftar da Burak Yılmaz’a hitaben, “Buraya 10 saat havaalanında bekleyerek geldik. Savaşan bir Beşiktaş istiyoruz.” diyerek duygularını ifade etti.

Haberin Devamı

Burak Yılmaz, öfkeli taraftarı sakinleştirip açıklamalarda bulundu

BELİRSİZLİK SÜRÜYOR

Beşiktaş’ta, olağanüstü seçim tarihi 17 Aralık olarak açıklanmasına rağmen başkan adaylığı konusunda belirsizlik sürüyor. Mevcut başkan Ahmet Nur Çebi’nin aday olup olmayacağının netlik kazanmaması ve muhtemel adayların sessizliği camiada endişe yaratıyor. Bu belirsizliğin üstüne bir de futbol A takımının üst üste aldığı Galatasaray ve Bodo/Glimt mağlubiyetleri hem taraftarın hem de camianın moralini daha da bozdu.

TOPARLANMAK ZORUNDAYIZ

Gedson Fernandes, takım olarak kötü günler yaşadıklarını söyledi. Portekizli yıldız, “Avrupa arenasında kötü oynamamalıyız. Başımızı eğmemeliyiz. Toparlanmak zorundayız. Futbolda inişler çıkışlar olur. Şu anda kötü gidiyoruz. Büyük bir kulübüz. Bireysel olarak kimse suçlanamaz. En kısa sürede iyi sonuçlar almalıyız” dedi.

Haberin Devamı

KÖTÜ OYNADIK

Ghezzal, Bodo’nun daha iyi oynadığını ifade etti. Cezayirli futbolcu, “Bizim için zor bir gece oldu. Kötü oynadık. Rakip her anlamda bizden iyiydi, galibiyeti hak etti. Bir şeyler yapmamız gerekiyor. Sorumluluk almalıyız. Gruptan çıkmak istiyorsak kalan maçlarda bir şeyler yapmalıyız” diye konuştu.

CUMHURİYET FORMASI SATIŞTA

Beşiktaş’ın Cumhuriyet’in 100. yılı için hazırlanan özel logolu forması satışa çıktı. 1923 adet üretilen forma, 1450 TL’den satışa sunuldu.