Futbol Nihat Özdemir'den Kenan Koçak açıklaması
Paylaş
Nihat Özdemir'den Kenan Koçak açıklaması

Kenan Koçak önceki gün Fenerbahçe iddialarıyla ilgili topu TFF'ye atmış ve "Açıklamayı onların yapması daha doğru olur" demişti. TFF Başkanı Nihat Özdemir konuştu.

TFF Başkanı Nihat Özdemir, adı Fenerbahçe ile anılan Kenan Koçak'la alakalı konuştu. Milli takımda Stefan Kuntz'un yardımcılığını yapan Koçak'ı bırakmaya niyetleri olmadığını söyleyen Özdemir'in sözleri şöyle:

Haberin Devamı

Kenan Koçak konusunda Milli Takımlardan Sorumlu Üyemiz Hamit Altıntop açıklama yaptı. Kendisi bizim hocamızdır ve kendisiyle ayrılma niyetimiz yok. Bununla ilgili açıklama yapıldı. Biz Stefan Kuntz'la önemli planlar yaptık. Sadece A Milli Takım değil, altyapılarla ilgili ve diğer milli takımlarla ilgili de çalışmanın içindeyiz. Kenan Koçak sadece Stefan Kuntz'un yardımcısı konumunda değil. Birçok noktada kendisiyle çalışmalar yapacağız.

Özdemir'den önce Hamit Altıntop da Kenan Koçak'la ilgili konuşmuş ve paralel bir açıklama yapmıştı. Altıntop, "Bir spekülasyon, bir dedikodu vakit kaybettiriyor! Kenan Koçak'ı F.Bahçe'ye verme niyetimiz yok! Konu kapansın lütfen" demişti.