Futbol N'Sakala Beşiktaş'tan kovulmak için elinden geleni Instagram'ına koyuyor
Paylaş
N'Sakala Beşiktaş'tan kovulmak için elinden geleni Instagram'ına koyuyor

Beşiktaş'ın Kongolu savunmacısı Fabrice N'Sakala'nın Instagram maceraları tüm hızıyla sürüyor. Her paylaşımıyla taraftarı biraz daha kendine düşman eden 31 yaşındaki oyuncu, Borussia Dortmund maçında da rahat durmadı.

Beşiktaş için dün, kötü bir geceydi. Borussia Dortmund karşısında 5-0'lık ağır bir yenilgi alan ve Devler Ligini puansız kapatan Kartal, Avrupa'dan ağır yaralı çıktı.

Haberin Devamı

Fabrice N'sakala ise maç sonu Haaland'ın fotoğrafını paylaşarak, "Rakibine saygı duymalısın" yazdı. Beşiktaşlı oyuncu paylaşımını çok geçmeden kaldırsa da tepki almaktan kurtulamadı.

N'Sakala'nın bu söyleminde teorik olarak hiçbir yanlışlık olmamasına rağmen önceki hareketleriyle birleşince Beşiktaş taraftarını yine kızdırdı.

N'Sakala, kadro dışı kalmasına sebep olan hareketinde Trabzonspor'a son saniyede kaybedilen maçın hemen ardından Trabzonsporlu Siopis ve Yusuf Sarı'nın galibiyet fotoğrafını beğenmişti.

Kongolu oyuncu geçtiğimiz günlerde de Adem Ljajic ve Lens'i paylaşarak, "Biz buradayız, hala fitiz ve çalışıyoruz merak etmeyin" demişti.