Futbol Okan Buruk: Hem Avrupa hem de Türkiye Ligi, bu sene çifte hedefimiz var
Paylaş
Okan Buruk: Hem Avrupa hem de Türkiye Ligi, bu sene çifte hedefimiz var

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, “İnşallah Galatasaray için de güzel bir sene olur. Cumhuriyet'in 100'üncü yılında şampiyon olduk ve tarihe geçtik ama geride kaldı. Burası Galatasaray. Hem Avrupa hem de Türkiye Ligi, bu sene çifte hedefimiz var. O yüzden çok çalışacağız” dedi.

Yeni sezon hazırlıklarına Florya’da başlayan Galatasaray’da teknik direktör Okan Buruk, bugün yapılan antrenman öncesinde sarı-kırmızılı kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Kurban Bayramı’nı kutlayarak konuşmasına başlayan Okan Buruk, “Tüm İslam Alemi'nin mübarek Kurban Bayramı'nı kutlamak istiyorum. Ayrıca hem taraftarımızın de tüm Türkiye'nin bayramını kutluyorum. Ülke olarak mutluluklar içinde, sağlıklı huzurlu, daha da gelişen, daha da büyüyen bir ülke olarak devam ettiğimiz bir yıl diliyorum. Bu sene içinde yaşadığımız büyük felaketler vardı. Bu felaketlerin olmadığı birbirimize daha çok sarıldığımız, daha çok desteklediğimiz, aynı şekilde futbolun da daha dostça, daha barış içerisinde geçecek bir sene diliyorum. İnşallah Galatasaray için de güzel bir sene olur. Cumhuriyet'in 100'üncü yılında şampiyon olduk ve tarihe geçtik ama geride kaldı. Burası Galatasaray. Hem Avrupa hem de Türkiye Ligi, bu sene çifte hedefimiz var. O yüzden çok çalışacağız. Erken başladık. Adaptasyon hem bizim hem oyuncularımız için zor. Hedefimize kitleneceğiz. Yeni sezonda da aynı başarıyı taraftarımızla birlikte sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı