Futbol Okan Buruk: Kayıpsız atlatalım
Paylaş
Okan Buruk: Kayıpsız atlatalım

Sivas deplasmanında zorlu bir maça çıkacak olan Galatasaray’da teknik patron Okan Buruk, futbolcularını uyardı. Rakibin yeni hocasıyla yükselişe geçtiğini belirten genç teknik adam, “Bu virajı kayıpsız atlatalım” ifadesini kullandı.

Galatasaray, 16. haftanın erteleme maçında Sivasspor’a konuk olacak. Saat 17.00’de başlayacak mücadeleyi Zorbay Küçük yönetecek. Sarı-kırmızılılar kazanıp, zirve yarışında hata yapmak istemiyor. Yiğidolar ise galibiyet serisini 3’e yükseltmenin peşinde. Kritik mücadele öncesi Galatasaray’da teknik patron Okan Buruk, futbolcularına uyarılarda bulundu.

Haberin Devamı

Rakibin, yeni hocası Bülent Uygun ile yükselişe geçtiğinin altını çizen genç teknik adam, şunları söyledi: “Ligin en zor deplasmanlarından birine gidiyoruz. Mevsim itibariyle hava ve zemin koşulları bizi zorlayacak. Bu virajı kayıpsız atlatalım. Sivasspor, hızlı kontralarla pozisyon arayacak. Bu nedenle arka tarafta boşluk bırakmayalım, herkes birbirinin kademesine girsin. Art arda zorlu maçlar oynayacağız. Bunun bilinciyle sahaya çıkmanızı istiyorum. Şampiyon olmak istiyorsak kazanarak yolumuza devam etmeliyiz.”

BOEY’DEN KÖTÜ HABER

Zorlu Sivas karşılaşması öncesi Boey’den kötü haber geldi. Dün yapılan antrenmanda ağrı hisseden Fransız sağ bek, Sivas’a giden kafileye dahil edilmedi. Okan Buruk’un, sağlık heyetinin raporu doğrultusunda Boey’i riske etmemek için bu kararı aldığı öğrenildi. Yıldız futbolcu, kart cezası nedeniyle Konyaspor maçında da görev yapmamıştı.

Haberin Devamı

KADER ADAMI ZAHA

Sivas’ta sarı-kırmızılıların en büyük kozlarından biri Zaha olacak. Konyaspor maçında attığı golle kendine gelen Fildişili oyuncunun bugün yine sağ kanatta görev yapması bekleniyor. Okan Buruk, bu maça özel olarak hazırladığı 31 yaşındaki tecrübeli futbolcudan bol bol kaleyi yoklamasını istedi. Buruk, Zaha’yı maçın kader adamı olarak görüyor.