Futbol Okan Buruk'tan futbolculara uyarı: Aman dikkat
Paylaş
Okan Buruk'tan futbolculara uyarı: Aman dikkat

Okan Buruk futbolcularına "Ankaragücü karşısında rehavet istemiyorum. Manchester United’ı aklınızdan çıkarın. Önceliğimiz bu maç ve buradan alacağımız 3 puan” uyarısında bulundu.

Ligde üst üste 5 maç kazanarak Fenerbahçe’ye karşı amansız takibini sürdüren Galatasaray, bugün seyircisinin önünde Ankaragücü ile karşılaşacak. Teknik direktör Okan Buruk, Şampiyonlar Ligi öncesi kritik bir sınav vereceklerinin altını çizip “Önceliğimiz bu maç. Arkadaşlar, rehavet istemiyorum. Hepinizden geçmiş maçlardaki özveriyi bekliyorum. Yoğun maç trafiğimiz var. Ankaragücü karşısında kazanalım ve serimiz devam etsin. Ardından Manchester United maçına bakarız. Şampiyonlar Ligi şimdilik aklınıza gelmesin” ifadelerini kullandı. Aslan; son 19 resmi maçını kaybetmedi.

Haberin Devamı

GÖZLER TETE’DE

Cim Bom’un Ankaragücü karşısında en önemli kozlarından birisi de Tete olacak. Brezilyalı futbolcu, Şampiyonlar Ligi’nde Kopenhag maçına 1 gol ve 1 asistle damga vurmuştu. Ligde Başakşehir karşılaşmasında asist yapan Tete, bugün Süper Lig’de ilk golü atma hedefiyle sahaya çıkacak.

İÇ TRANSFERDE HAREKETLİLİK VAR

Galatasaray yönetimi, iç transferde gaza bastı. Yönetim, Boey’in sözleşmesini uzatmayı planlarken Victor Nelsson’un maaşında da iyileştirme yapabilir. Muslera ve Mertens için ise ligin ikinci yarısı beklenecek.

AKSA’YLA İLK KEZ

Galatasaray Daikin Kadın Voleybol Takımı’nın tayt ön sponsoru Kazancı Holding kuruluşlarından AKSA oldu. Yönetici Mehmet Cibara, “Türk sporunun en büyük destekçilerinden biri AKSA firması. Bu sene ilk kez Galatasaray’la iş birliğine imza atacak. AKSA camiasına, Kazancı ailesine teşekkür ediyorum” dedi.

Haberin Devamı