Futbol Okan hocadan Zaniolo ve Abdülkerim Bardakcı kararı
Paylaş
Okan hocadan Zaniolo ve Abdülkerim Bardakcı kararı

Lider Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Kayserispor'u konuk edecek. Ligin ilk yarısında deplasmanda yenildiği rakibini mağlup ederek zorlu virajı kayıpsız atlatmak isteyen Galatasaray'da Okan Buruk'un Zaniolo ve Abdülkerim Bardakcı kararı netleşti.

Süper Lig lideri Galatasaray, 29. hafta maçında sahasında Kayserispor ile karşı karşıya gelecek. Ali Sami Yen Stadı'nda yapılacak müsabaka saat 20.30'da başlayacak. Mustafa Kürşad Filiz'in yöneteceği karşılaşmayı beIN Sports canlı yayınlayacak.

Haberin Devamı

ABDÜLKERİM 11'DE YER ALACAK

Fenerbahçe'nin 6 puan önünde lider durumda olan Galatasaray'da, Başakşehir ile oynanan kupa maçında sakatlanıp 85. dakikada kenara gelen Abdülkerim Bardakcı iyileşti.

Victor Nelsson ve Abdülkerim stoper ikilisi bozulmayacak. Sol bekte büyük ihtimalle Kazımcan Karataş'ı izleyeceğiz. Orta alanda Sergio Oliveira & Lucas Torreira ikilisi olacak. TD Okan Buruk'un sağ kanatta Milot Rashica'ya görev vermesi, en ilerideki Mauro Icardi'yi Dries Mertens'le desteklemesi bekleniyor. Sol açıkta Kerem Aktürkoğlu, sağ bekte Sacha Boey forma giyecek. Zaniolo ise yeden soyunacak.

ZANIOLO TAMAMEN HAZIR DEĞİL

Teknik Direktör Okan Buruk henüz tamamen hazır olmadığı için Yukatel Kayserispor maçına İtalyan futbolcu Zaniolo ile başlamayacak.

Haberin Devamı

KAYSERİSPOR'DA CAROLE EKSİK

Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe'ye kaybederek çeyrek finalde havlu atan Kayserispor, Spor Toto Süper Lig'de oynadığı son 3 maçı ise firesiz geçti ve 44 puanla 7. sırada yer alıyor.

Sol bek Lionel Carole sakat. TD Çağdaş Atan o bölgede Joseph Attamah, Arif Kocaman, Anthony Uzodimma denemeleri yapmıştı. Çağdaş Hoca, son lig maçına sol bekte Gökhan Sazdağı ile çıktı. Gökhan adeta takımın jokeri! Sağ bek, sağ açık, sol açık, orta saha, forvet derken 28 yaşındaki oyuncuyu sol bekte de izlemiş olduk. Orta alanda Bernard Mensah, hücumda Mame Thiam, savunmada Dimitrios Kolovetsios takımın önemli parçaları.