Futbol Olcay Şahan, Afyonspor taraftarına gösterdiği tepki nedeniyle özür diledi
Paylaş
Olcay Şahan, Afyonspor taraftarına gösterdiği tepki nedeniyle özür diledi

Beşiktaş ve Trabzonspor'un eski oyuncusu Olcay Şahan, kariyerine Afjet Afyonspor'da devam ediyor. 35 yaşındaki tecrübeli oyuncu son oynanan maçta tribünlerle sorun yaşamıştı. Şahan, taraftara yönelik hareketi nedeniyle onlardan özür diledi.

 

Afyonspor'un kaptanı, tecrübeli futbolcu Olcay Şahan özür mesajı paylaştı. Takımının Somaspor ile oynadığı maçta tribünlerin protestosu üzerine kaptanlık bandını çıkararak sahayı terk etmek isteyen Olcay, kulübenin çabalarıyla oyuna geri dönmüştü.
Tecrübeli oyuncu bu hareketinin "bir anlık adrenalin patlaması" olduğunu söyleyerek özür diledi.

Haberin Devamı

İşte açıklamanın tamamı:

Öncelikle profesyonel yaşantım boyunca sahadaki hırsım ve mücadeledemden hiçbir zaman ödün vermedim. Hangi takımın forması sırtımdaysa terimin son damlasına kadar skor ne olursa olsun savaşmayı bırakmadım. Bunları söylerken Türkiye'nin en büyük külüplerinden olan Beşiktaş ve Trabzonspor camialarnın kaptanlığını yaptığımı ve her zaman savaşçı kimliğimle tanındığımı kimse unutmamalı. Afyonspor'a gelmemdeki en büyük amaç burada geleceğe yönelik olan proje olmuştur. Hiçbir maddi menfaat gütmediğimi belirtmek isterim. Maçtaki adrenalinle anlık olarak verdiğim tepkiden dolayı tüm Afyonspor taraftarından özür diliyorum. Bu takımın ve şehrin kaptanı olduğum için gurur duyuyorum ve gururla da taşımaya devam edeceğim. Ayrıca bu takımın bütçesi ile bu ligde kazandığımız 28 puanın ne kadar değerli olduğunu ve sadece kulübün desteğe ihtiyacı olduğunu herkesin anlamasını isterim.

Haberin Devamı