Futbol Olimpija Ljubljana maçı öncesi Galatasaray'da şok gelişme! Sahadan doktorla ayrıldı
Paylaş
Olimpija Ljubljana maçı öncesi Galatasaray'da şok gelişme! Sahadan doktorla ayrıldı

Devler Ligi'nde gruplara kalabilmek için mücadele eden temsilcimiz Galatasaray, 3. ön eleme turu ilk maçında Sloven temsilcisi Olimpija Ljubljana ile karşı karşıya gelecek. Mücadelenin oynanmasına kısa bir süre kala Sarı-Kırmızılılar'a Lucas Torreira'dan kötü haber geldi.

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında Olimpija Ljubljana ile karşılaşacak olan Galatasaray mücadeleye saatler kala yaptığı son antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü.

Haberin Devamı

Karşılaşmanın oynanacağı Stozice Stadı’nda Teknik Direktör Okan Buruk yönetimindeki antrenman dinamik ısınma hareketleriyle başladı. Ardından iki grup halinde 9’a 2 pas çalışmasıyla eden antrenman taktik çalışmayla sona erdi. Slovenya'daki taktik antrenmanda teknik heyetin moralini bozan bir gelişme yaşandı.

SAHADAN DOKTORLA AYRILDI

Sakatlığı nedeniyle 1 aydır idmanlardan uzak kalan ve Zalgiris Vilnius maçlarında forma giyemeyen Lucas Torreira, Slovenya'ya götürülmüştü. Fakat antrenmanın yarısında saha kenarına geldi. Torreira idmana devam etmezken sahadan da kulüp doktoru Yener İnce'yle birlikte ayrıldı.