FutbolOnuachu böyle istedi
Paylaş
Onuachu böyle istedi

Oyunun büyük bölümünde Konyaspor üstün olan taraftı. Trabzonspor’da sahneye Onuachu çıktı ve attığı 2 golle takımını kurtardı. Konya’nın tek golünü Prip attı. Fırtına, son 4 maçında 3. galibiyetini aldı.

Trabzonspor, Konyaspor karşısında çok zorlansa da Nijeryalı golcüsü Paul Onuachu’yla 2-1’lik skorla galibiyeti kaptı. Maçın ilk devresinde Konyaspor, golleri kaçıran taraf oldu. Devre golsüz sona erdi. İkinci yarıda ilk golü bordomavililer kaydetti. Onuachu, 59. dakikada Trabzonspor’u öne geçirdi. Yeşil-beyazlılar, pes etmedi. Prip, 77. dakikada skoru eşitledi. Maçın final bölümünde Onuachu, bir kez daha sahneye çıktı.

Haberin Devamı

AVCI’YLA ÇIKIŞA GEÇTİ

Nijeryalı forvet, Enis’in pasında çok şık bir vuruşla 85. dakikada topu ağlara gönderdi. Trabzonspor, çok zorlandığı karşılaşmadan 3 puanı koparmayı başardı. Abdullah Avcı’nın gelişiyle çıkışa geçen Fırtına, ligde son 4 maçını 3 galibiyet ve 1 beraberlikle tamamladı.

TEK BAŞINA FİŞİ ÇEKTİ

Trabzonspor’un Nijeryalı forveti Onuachu, gollere devam ediyor. Konyaspor karşısında 2 kez ağları bulan Onuachu, bu sezon 8. maçında 6. golüne ulaştı. 1 de asisti bulunan 29 yaşındaki forvet, geçen hafta Fenerbahçe deplasmanında da golünü atmıştı. Onuachu, bu arada bu sezon takımının 4. açılış golünü kaydetti.

YUSUF EMİR SEREMONİDE

Bursa’da biber gazlı saldırıya uğrayan Yusuf Emir Bolat, özel davetli olarak Trabzon’a gelip futbolcularla birlikte seremonide yer aldı. Maç öncesi Başkan Ertuğrul Doğan ile bir araya gelen minik taraftar, büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

Haberin Devamı

TARAFTARIMIZ SABRETSİN

Trabzonspor’daki ikinci dönemine iyi başlayan teknik direktör Abdullah Avcı, gelecek adına umutlu konuştu. Avcı, “Göreve geldiğimizden beri doğru bir çalışmayla iyi işler yapıyoruz. Konyaspor karşısında zorlansak da bizim adımıza olumlu bir görüntü vardı. Trabzonsporlu taraftarların ne istediğini iyi biliyorum. Sabretsinler. En iyisini yapmak için çok çalışacağız. Daha çok maç kazanarak zirve yarışında olmak istiyoruz. Futbolcularıma güveniyorum. Bu anlamda hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum” dedi.

Onuachu böyle istedi