Futbol Orta sahaya Chukwuemeka
Paylaş
Orta sahaya Chukwuemeka

Ligde ve Avrupa’da kupa kaldırmak isteyen Galatasaray, devre arasına takıma önemli takviyeler yapmayı planlıyor.

Sarı-kırmızılılar, orta saha için Chelsea’nin 20 yaşındaki yıldızı Carney Chukwuemeka’yı gündemine aldı. Yaz transfer döneminde de gündeme gelen genç futbolcu, uzun bir süre yaşadığı sakatlıktan ocak ayında dönecek. Piyasa değeri 15 milyon euro olan genç yıldız için sarı-kırmızılı yönetimin tüm şartları zorlayacağı öğrenildi. Geçen sezon adından söz ettiren Nijerya asıllı İngiliz oyuncu bu sezon 2 maçta forma giyebildi. Chukwuemeka’nın 1 golü bulunuyor.

Haberin Devamı

BAKAMBU AFRİKA KUPASI’NDA

Demokratik Kongo, Afrika Uluslar Kupası kadrosunu duyurdu. Galatasaraylı Bakambu kadroda yer aldı. Beşiktaşlı futbolculardan Arthur Masuaku çağrılırken Jackson Muleka kadroda yer bulamadı.

OLİVEİRA YOLCU

Cim Bom’da Angelino’nun ardından bir ayrılığın daha yaşanması bekleniyor. Sakatlığı nedeniyle uzun bir süre sahalardan uzak kalması beklenen Sergio Oliveira ile devre arasında yolların ayrılması planlanıyor.

DAVİNSON YİNE YOK

Ligdeki derbide forma giyemeyen Davinson Sanchez’in sakatlığından iyi haber gelmedi. Ağrıları devam eden Kolombiyalı savunmacı, Süper Kupa finalinde de forma giyemeyecek. Okan Buruk, stoper ikilisini Nelsson ve Abdülkerim’den oluşturacak.