Futbol Oyuncularıma güvenim sonsuz
Paylaş
Oyuncularıma güvenim sonsuz

Beşiktaş’ın teknik sorumlusu Burak Yılmaz, “Derbi öncesi oyuncularıma güvenim sonsuz. Büyük bir camiayı temsil ettiğimin farkındayım. Mutluyum ve umutluyum” dedi.

Beşiktaş’ın teknik sorumlusu Burak Yılmaz, antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalar yaptı. Yılmaz, “Derbiye yüzde 100 hazır olacağız. Yeter ki milli takımlardaki oyuncularımız sağlıklı bir şekilde dönsünler. Ben kendime, ekibime, futbolcularıma ve camiama güveniyorum. Ben rahatım. Oyuncularıma güvenim sonsuz. Büyük bir camiayı temsil ettiğimin farkındayım. Benim en büyük güvencem oyuncularım. Sağlık ekibimiz Gedson ve Salih’i derbiye yetişmeleri için elinden geleni yapıyor. Yetişirlerse çok mutlu oluruz. Yetişmezse onların yerine oynayacak oyuncular Beşiktaş oyuncusudur. Ben umutluyum ve mutluyum. Onların yerine oynayacak olanlar da ellerinden geleni yapacaktır” dedi.

Haberin Devamı

TUDOR’A TEŞEKKÜR EDİYORUM

Burak Yılmaz, ekibe yeni katılan antrenörler Hari Vukas ile Toni Modric hakkında konuştu. Genç hoca, “Onlar yakından tanıdığım isimler. Her zaman iletişim halindeydim. Hatta geçen sene Lille-Marsilya maçına gittiğimde de Hari ile orada görüşmüştüm. Kendisi Tudor ile birlikteydi. Onlara da teşekkür ediyorum” diye konuştu.

YILMAZ TAKTİK ÇALIŞTIRDI

Kartal, Burak Yılmaz yönetiminde Galatasaray maçının hazırlıklarını sürdürdü. Antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Isınma koşuları ve pas çalışmasıyla başlayan idman, dar alanda yapılan taktiksel çift kale maçla tamamlandı.