Futbol 'Oyunda kalmak en önemli konu'
Paylaş
'Oyunda kalmak en önemli konu'

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, hakem Halil Umut Meler’e yapılan saldırı konusundaki soruya,”Hepimiz üzüldük ama ben oyun içinde kalmaya çalışıyorum” cevabı verdi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, dün idman öncesinde gazetecilerle konuştu. Kulüp müzesini gezen, izlenimlerini aktaran Avcı, “Özellikle Trabzonspor tarihi ile büyüdüm. Ben de geldiğimde bu tarihin bir parçası olmak istediğimi söylemiştim. Çok şükür bu gerçekleşti. Daha yapacak çok işimiz var” diye konuştu.

Haberin Devamı

UMARIM BU SON OLUR

Avcı, MKE AnkaragücüÇaykur Rizespor maçının bitiminde hakem Halil Umut Meler’e yapılan saldırı sonrası yaşanan gelişmelerle ilgili şu görüşleri paylaştı: “Ben uzun senelerdir teknik adamlık yapıyorum. Benim kaldığım tek alan var, 68’e 105, oyunun içi. Hepimiz üzüldük, üzüntü verici. Ama bundan sonraki süreçte umarım böyle şeylerle karşılaşmayız. Umarım bu son olur.”

SAKATLARIN DURUMU

Avcı sakatlar hakkında da şu açıklamaları yaptı: “Mislav Orsic’in takıma dönüşü şubat sonu mu, mart başı mı olur bakacağız. Daha iyi takip ediyoruz ve bilgilerini alacağız.” “Pepe’nin tedavisi içeride fizyoterapist ve doktor kontrolünde devam ediyor. Hızlandırıyoruz. Umarım yakın zamanda takımla çalışmalara başlar.”

Haberin Devamı