Futbol Milli maç saat kaçta ve hangi kanalda? Portekiz Türkiye maçı şifresiz nasıl izlenir?
Paylaş
Milli maç saat kaçta ve hangi kanalda? Portekiz Türkiye maçı şifresiz nasıl izlenir?

Portekiz Türkiye maçı için geri sayım başladı. Türk Milli Takımı’na Dünya Kupası yolunu açacak karşılaşma, Portekiz’in ev sahipliğinde oynanacak. Peki, FIFA Dünya Kupası elemeleri play-off turunda Türkiye Portekiz maçı ne zaman saat kaçta, hangi kanalda? Milli maç şifresiz mi yayınlanacak? Portekiz Türkiye maçı tek maç mı? İşte ayrıntılar…

A Milli Futbol Takımımız, Dünya Kupası mücadelesinde yoluna devam edebilmek için Portekiz ile karşı karşıya gelecek. FIFA Dünya Kupası grup karşılaşmalarında Hollanda’nın ardından grup ikincisi olarak çıkan Türkiye, Stefan Kuntz yönetiminde çıktığı sahadan galip ayrılarak Dünya Kupası yolculuğuna devam etmek istiyor. Bu kapsamda futbol severlerin merak ettiği konular arasında ise ‘Portekiz Türkiye maçı tek maç mı?’ sorusu bulunuyor. İşte, Türkiye Portekiz Milli maçına ilişkin tüm detaylar…

Haberin Devamı

TÜRKİYE PORTEKİZ MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Türkiye Portekiz maçı, 24 Mart 2022 Perşembe günü Portekiz’de Porto’nun stadı olan Dragao Stadyumu’nda oynanacak. Karşılaşma Türkiye saati ile 22.45’te başlayacak.

MİLLİ MAÇ ŞİFRESİZ Mİ YAYINLANACAK?

Portekiz Türkiye milli maçı TRT1 ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak.

PORTEKİZ TÜRKİYE MAÇI TEK MAÇ MI?

Portekiz Türkiye maçı hakkında en çok merak edilen detaylardan biri de bu maçın tek maç mı oynanacağı konusu oldu. Play off adı verilen eleme usulü ilk kez bu Dünya Kupası’nda oynanacak. Gruplardan lider olarak çıkmayı başaran takımlar dünya kupasına direkt olarak giderken, gruplardan ikinci olarak çıkan Türkiye, Portekiz, İtalya ve Makedonya kendi aralarında karşılaşacaklar.

Türkiye-Portekiz karşılaşmasının galibi, İtalya-Makedonya galibi ile mücadele edecek. Kazanan takım ise Katar’da gerçekleşecek 2022 Dünya Kupası’na katılmaya hak kazanacak.

Haberin Devamı

Bu kapsamda Portekiz Türkiye maçı tek maç ve bir rövanş karşılaşması bulunmuyor.