Futbol Portekiz Uruguay maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Dünya kupası Portekiz Uruguay maçı ilk 11’ler belli oldu mu?
Paylaş
Portekiz Uruguay maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Dünya kupası Portekiz Uruguay maçı ilk 11’ler belli oldu mu?

Portekiz Uruguay maçı Dünya Kupası grup eleme maçlarında günün son maçı olacak. H Grubu’nda mücadele eden iki takım da 3 puan için ter dökerken, futbol severler de bu heyecanlı karşılaşmanın yayın bilgilerini araştırıyor. İşte ‘Portekiz Uruguay maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?’ ve ‘Dünya kupası Portekiz Uruguay maçı ilk 11’ler belli oldu mu?’ sorularının yanıtları…

Portekiz Uruguay maçı için artık saatler kaldı. Katar’da gerçekleşen Dünya Kupası2nda H Grubu’nda 3 puana sahip Portekiz alacağı galibiyetle liderlik koltuğundaki yerini sağlamlaştırmak isterken, Uruguay 3 puan alarak son 16 şansını devam ettirmek istiyor. Peki, Portekiz Uruguay maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Dünya kupası Portekiz Uruguay maçı ilk 11’ler belli oldu mu? İşte detaylar…

Haberin Devamı

PORTEKİZ URUGUAY MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Portekiz ile Uruguay arasında oynanacak grup eleme maçı saat 22.00’de başlayacak. İranlı hakem Ali Rıza Fegani’nin yöneteceği maç TRT1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

DÜNYA KUPASI PORTEKİZ URUGUAY MAÇI İLK 11’LER BELLİ OLDU MU?

Portekiz Uruguay maçının muhtemel 11’leri şu şekilde;

Portekiz: Costa, Pepe, Dias, Cancelo, Guerreiro, Fernandes, Silva, Carvalho, Neves, Ronaldo, Felix

Uruguay: Rochet, Gimenez, Godin, Olivera, Caceres, Veciono, Bentancur, Pellistri, Valverde, Suarez, Nunez

2022 DÜNYA KUPASI H GRUBU PUAN DURUMU

2022 Dünya Kupası H Grubu’nda Portekiz, Uruguay, Gana ve Güney Kore yer alıyor.

Portekiz 2022 Dünya Kupası grup eleme maçlarında ilk olarak Gana ile karşı karşıya geldi. 3-2 galibiyetle sahadan ayrılan Portekiz milli takımı grupta 3 puanla lider durumda. Uruguay ise ilk maçında Güney Kore ile 0-0 berabere kalarak hanesine 1 puan yazdırmayı başardı.

Haberin Devamı

Güney Kore’nin 1 puana sahip olduğu grupta henüz puanı bulunmayan Gana ise son sırada yer alıyor.