Futbol Rehavet yok seriye devam
Paylaş
Rehavet yok seriye devam

Bu sezon çıktığı 11 maçtan galibiyet alan hoca olan Kartal, “Aman dikkat. Galibiyet serisi sizi rehavete sokmasın. Alanya’da da kazanalım, önümüze bakalım” dedi.

Ligde 4’te 4 yaparak zirveye kurulan Fenerbahçe, bugün Alanyaspor ile deplasmanda zorlu bir maça çıkacak. Teknik direktör İsmail Kartal, Samandıra’da futbolcularıyla yaptığı maç toplantısında rehavet uyarısında bulundu. Başarılı teknik adam, “Avrupa’da ve ligde çok iyi gidiyoruz. Nazar değmesin, maşallah diyelim. Ama biz galibiyet serisini aklımızdan çıkarıp Alanya karşısında ilk galibiyetimizi alacağız düşüncesinde olmalıyız. Tüm dikkatinizi bu maça verin ve alnımızın akıyla sahadan galibiyetle ayrılalım. Oynayan veya oynamayan tüm arkadaşlarımızdan aynı konsantrasyonu bekliyoru” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

GOLCÜLER DÖNÜYOR

Fenerbahçe’nin gol ve asist krallığında önde giden iki ismi kaptan Edin Dzeko ve Szymanski, Alanyaspor maçı ile birlikte ilk 11’e dönüyor. Polonyalı oyun kurucu oynadığı 9 resmi maçta 5 gol 4 asiste imza atarken, kaptan Dzeko ise 11 maçta 6 gol 5 asistle Sarı Lacivertli ekibin skor yükünü üstlenen isimlerin başında geliyor.

FENERBAHÇE FRED’E ÇOK İYİ GELDİ

Kanarya’nın Brezilyalı yıldızı Fred’in yükselen performansı ülkesinde ses getirdi. Brezilya’da yayın yapan Premierleaugebrasil adlı internet sitesi, “Manchester United’da durumu iyi değildi ama Fenerbahçe’de iyi günler geçiriyor. Kadıköy’de taraftarın ayakta alkışladığı Fred, bu sezon Türk takımının 11 maçının 6’sında sahaya 11’de çıktı” ifadelerine yer verdi.

Haberin Devamı

TARAFTAR KIZDI KARTAL GÖNÜL ALDI

Fenerbahçe kafilesi dün akşam saatlerinde Gazipaşa-Alanya Havalimanına indi. Taraftarlar doğrudan otobüse binen Fenerbahçeli oyunculara tepki gösterdi. Bu gelişme sonrasında İsmail Kartal otobüsten inerek taraftarı selamladı, formaları imzaladı onların gönlünü aldı.

RAKAMLARIN KRALI FENER

Fenerbahçe, bu sezon birçok istatistikte önde bulunuyor. Ligde 3. bölgede topla oynama, 3. bölgede isabetli pas, ceza sahasında isabetli pas, atılan şut, isabetli orta, asistle gol bulma gibi verilerde birinci sırada yer alan Kanarya, maçların ikinci yarılarında 23 gol atarken son yarım saat ise 17 gol buldu.