Futbol Rıdvan Dilmen ile Fırat Aydınus aynı programda buluşacak
Paylaş
Rıdvan Dilmen ile Fırat Aydınus aynı programda buluşacak

Yeni sezonda futbol dünyasında sadece futbolcu transferi değil, yorumcu transferleri de çok konuşulacak gibi. Sergen Yalçın'dan sonra Rıdvan Dilmen ve eski hakem Fırat Aydınus da ekranlara dönüyor. Aydınus ile Dilmen, TV 8,5 ekranlarında aynı programda yer alacak.

 

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, televizyon kanalı değiştiriyor. Geçtiğimiz sezonu TRT Spor'da geçiren Dilmen, Acun Ilıcalı'nın kanalına transfer oluyor. Rıdvan Dilmen, eski hakem Fırat Aydınus ile birlikte Acun Ilıcalı'nın kanalı Tv 8.5'a geçiyor. Spor programı atağına geçen Ilıcalı, bu iki ismi kadroya katarak sezona etkili bir giriş yapacak.

Haberin Devamı

Futbol dünyası ile çok yakın ilişkileri olan bunun yanı sıra futbol sevgisini Championship ekibi Hull City'i alarak üst bir seviyeye taşıyan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı geçtiğimiz günlerde eski hakem Fırat Aydınus ile bir araya geldi. Ilıcalı, sosyal medya hesabından Aydınus ile berebar çekilmiş fotoğrafını paylaşırken, "Fırat Hocam keşke bizim kanalımızda çalışsa" demişti.

Haberlere göre, Fırat Aydınus, Rıdvan Dilmen ve Murat Kosova, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV 8.5' kanalında program yapacak.
Akşam