Futbol Rıdvan tamam, sıra Rangers'ta
Paylaş
Rıdvan tamam, sıra Rangers'ta

Transferde önceliği sol bek olan Galatasaray, 22 yaşındaki milli futbolcu ile her konuda anlaştı. Yönetim, yıldız oyuncuyu istediği şartlarda kiralamak için İskoç ekibiyle kıran kırana pazarlık yapacak.

Transferde önceliği sol bek olan Galatasaray’da liste başı isim Rıdvan Yılmaz. Sarı-kırmızılılar, Rangers forması giyen 22 yaşındaki milli oyuncuyla her konuda anlaştı.

Haberin Devamı

Yönetim, Rıdvan’ın kulübünü ikna için İskoçya’ya çıkarma yapacak. Cim Bom, 2027’ye kadar sözleşmesi bulunan yıldız futbolcuyu kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor. Bonservis ısrarından vazgeçen Rangers, kontrata zorunlu satın alma opsiyonu konulmasını şart koştu.

Galatasaray, bu şartın performansa dayalı olması için sıkı pazarlık yapacak. Beşiktaş’ta yaptığı büyük çıkışın ardından 2022 yazında 4 milyon euro karşılığı İskoç ekibine transfer olan Rıdvan, bu sezon görev yaptığı 15 maçta 1 gol ve 1 asist üretti.

ANGELİNO ROMA’YA

Galatasaray’ın kanayan yarası haline gelen Angelino konusunda yeni bir gelişme yaşandı. Sözleşmesi uzamasın diye oynatılmayan İspanyol sol bek için Roma’nın devreye girdiği iddia edildi. İtalyan gazeteci Di Marzio, Serie A ekibinin 27 yaşındaki futbolcuyla anlaştığını ve bonservisini elinde bulunduran Leipzig ile pazarlıkların sürdüğünü duyurdu.

Haberin Devamı

FORVETTE YİNE WILFRIED ZAHA

Galatasaray’da teknik direktör Okan Buruk, tam hazır olmayan Icardi’yi bugün riske etmeyecek. Genç hoca, Trabzon deplasmanında olduğu gibi forvette Zaha’yı oynatacak. Fildişili yıldız, Karadeniz ekibi karşısında 2 gol ve 1 asistle farklı galibiyetin mimarı olmuştu. Buruk, maçın gidişatına göre Icardi’ye son bölümde şans vermeyi planlıyor.