Futbol Sacha Boey için Avrupa yarışıyor! Teklifler peş peşe geldi
Paylaş
Sacha Boey için Avrupa yarışıyor! Teklifler peş peşe geldi

Gösterdiği performansla yıldızını parlatan Sacha Boey için her geçen gün farklı bir iddia ortaya atılıyor. Avrupa devlerini peşinden koşturan Fransız sağ bekin geleceği konusunda işler biraz birbirine bağlı durumda. İşte ihtimaller...

Ağrıları nedeniyle Sivas’a götürülmeyen, Kayseri maçında da oynaması zor görünen Sacha Boey’in adı her geçen gün başka bir Avrupa deviyle anılıyor.

Haberin Devamı

Bu kez de Bayern Münih’in genç futbolcuyu istediği ileri sürüldü. Alman spor medyasında yer alan son iddiaya göre Bayern, PSG’nin sağ beki Mukiele’yi transfer etmeye çalışıyor. Ancak anlaşma gerçekleşmezse, listenin ikinci sırasında Sacha Boey var. Alman yorumculara göre Galatasaray bu transferden 23-25 milyon Euro arasında bir bonservis geliri bekliyor.

18-20 MİLYON EURO...

Bayern’in ise 18-20 milyon Euro bandında bu işi bitirebileceği belirtildi. İddianın bir diğer ayağı ise daha da ilginç. Fransız medyasına göre Bayern Münih’in, PSG’den Mukiele’yi transfer etmesi halinde bu kez de Paris kulübü Sacha Boey’yi kadrosuna katmaya çalışacak. Bazı kaynaklarda genç oyuncunun satın alma opsiyonlu kiralanabileceği de iddia ediliyor.

Haberin Devamı

Ancak Galatasaray Yönetimi böyle bir seçeneğe tamamen kapıyı kapatmış durumda. Bu transferin ancak 20 milyon Euro’nun üzerinde bir bonservisle olabileceği bildirildi.