Futbol Sahne Cengiz'in
Paylaş
Sahne Cengiz'in

Fenerbahçe’de teknik patron İsmail Kartal, Ludogorets maçına Cengiz Ünder’i özel olarak hazırlıyor. Deneyimli hoca, Bulgar ekibi karşısında hücum planlarını 26 yaşındaki milli yıldızın üzerine kuracak.

Ludogorets maçına rotasyonlu bir kadro ile çıkacak olan Fenerbahçe’de gözler Cengiz Ünder’in üzerinde olacak. Teknik patron İsmail Kartal, 26 yaşındaki milli yıldızı bu maça özel olarak hazırlıyor. Ligin 4. haftasında oynanan Antalya maçında sakatlanıp 35 gün sahalardan uzak kalan Cengiz, Hatay karşısında son bölümde oyuna girmişti. Kartal, Fenerbahçe tarihinin en pahalı transferi unvanını elinde bulunduran yıldız oyuncuyu bir an önce form tutması için ilk 11’de oynatacak. Yoğun maç trafiğinde tüm oyunculardan yararlanmak isteyen deneyimli teknik adam, Bulgar ekibi karşısında hücum planlarını Cengiz üzerine kuracak. Yıldız futbolcu da forma yarışına dahil olmak için idmanlarda ekstra çalışmalar yapıyor.

Haberin Devamı

VAZGEÇİLMEZ FRED

Fenerbahçe’nin yıldızı Fred, performansı ile takımın vazgeçilmez ismi oldu. İsmail Kartal, Ludogorets maçında Brezilyalı futbolcuyu yine ilk 11’de sahaya sürecek. 30 yaşındaki tecrübeli oyuncu; Nordsjaelland maçında 2, Spartak Trnava önünde ise 1 asistle skor katkısı vermişti.

YEDEKLER HIRSLI

Fenerbahçe, Ludogorets maçının hazırlıklarına dün yaptığı idmanla başladı. Karşılaşmada görev alması beklenen yedek futbolcuların idmandaki hırsı göze çarptı.

ELDİVENLER İRFAN CAN’A

İsmail Kartal, Ludogorets maçında Livakovic’i riske etmeyecek. Deneyimli teknik adam, Hatay karşısında hafif sakatlık yaşayan Hırvat kaleciyi tedbir amaçlı dinlendirecek. Yarın oynanacak Ludogorets maçında sarı-lacivertlilerin kalesini İrfan Can Eğribayat koruyacak.

Haberin Devamı