Futbol UEFA Şampiyonlar Ligi kura çekimi sonuçları belli oldu! Fenerbahçe’nin rakibi kim? FB Dinamo Kiev maç ne zaman?
Paylaş
UEFA Şampiyonlar Ligi kura çekimi sonuçları belli oldu! Fenerbahçe’nin rakibi kim? FB Dinamo Kiev maç ne zaman?

Şampiyonlar Ligi kura çekiminin gerçekleşmesiyle birlikte Süper Lig’i ikinci olarak tamamlayan Fenerbahçe’nin 2. Ön Eleme Turu’ndaki rakipleri belli oldu. Binlerce futbol severin merakla beklediği UEFA Şampiyonlar Ligi kura çekimi ile sarı lacivertli temsilcimiz Fenerbahçe’nin 19-20 ve 26-27 Temmuz tarihlerinde sahaya çıkacağı takımlar netleşti.

UEFA Şampiyonlar Ligi kura çekimi öncesinde Fenerbahçe taraftarları sarı lacivertli ekibin Danimarkalı Midtjylland’le mi yoksa Ukraynalı Dinamo Kiev’le mi karşılaşacağı konusunda heyecan içindeydi. Bugün gerçekleşen Şampiyonlar Ligi kura çekimi ile Fenerbahçe’nin rakipleri belli oldu.

Haberin Devamı

ŞAMPİYONLAR LİGİ KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN YAPILDI?

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme kura çekimi, İsviçre’nin Nyon kentindeki UEFA merkezinde gerçekleştirildi. Kura çekimi TSİ ile saat 13.00’te başladı. Takımlar bazında Avrupa’nın en prestijli turnuvalarından olan UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme kura çekimi, UEFA’nın resmi sitesinden https://www.uefa.com/ adresinden şifresiz ve canlı olarak izlendi.

FENERBAHÇE’NİN RAKİBİ KİM OLDU?

Yapılan kura çekimi sonucunda Fenerbahçe’nin rakibi Ukrayna takımı Dinamo Kiev oldu.

FB DİNAMO KİEV MAÇ NE ZAMAN?

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turundaki rakibi Dinamo Kiev ile ilk maçına 19/20 Temmuz’da deplasmanda çıkacak. FB ile Ukraynalı rakibi arasında iç sahada gerçekleşecek rövanş maçı ise 26/27 Temmuz tarihinde oynanacak.

FENEBAHÇE-DİNAMO KİEV’İN İLK MAÇI POLONYA’DA

Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi 2. eleme turundaki rakibi Ukrayna oldu ancak şu an için Ukrayna’nın Rusya’nın aktif bir savaş içinde olması nedeniyle ülkede lig bulunmuyor. Aylardır devam eden savaş nedeniyle futboldan uzak kalan Dinamo Kiev ekibi çalışmalarını yurt dışında sürdürürken, Fenerbahçe maçı da Polonya’da oynanacak.

Haberin Devamı

3. ÖN ELEME TURU NE ZAMAN?

3. Ön Eleme Turu kura çekimi 18 Temmuz’da gerçekleşirken, ilk maçlar 2-3 Ağustos, rövanş maçları ise 9 Ağustos’ta oynanacak.