Futbol Santos geldi, start verildi
Paylaş
Santos geldi, start verildi

Beşiktaş’ın yeni hocası, yardımcılarıyla takımın röntgenini çekti ve transfer listesini hazırladı. Savunmaya Lascelles, orta sahaya Bakasetas ve forvet bölgesine Renato Sanchez düşünülüyor.

Beşiktaş’ta Fernando Santos dönemi başladı. Dün İstanbul’a gelen Portekizli teknik adam, bugün saat 12.00’de Tüpraş Stadı’ndaki imza töreniyle görevine resmen başlayacak. 69 yaşındaki hoca, Joao Costa, Paulo Mendes, Justino Fernando, Ricardo Miguel Sousa Santos ve Jorge Rosario’dan oluşan ekibiyle Kartal’ın maçlarının videolarını izleyip takımın röntgenini çekti. Mutlak takviye gereken bölgeler savunma, orta saha ve forvet. Bu bölgeye transfer edilecek isimler de belirlendi.

Haberin Devamı

SIRADIŞI BİR ADAM

Santos’un hayatı, futbolculuk ve teknik direktörlük kariyeri ilginç hikayelerle dolu... İnançlı bir Hıristiyan ve 40’tan fazla çocuğun vaftiz babası olan Santos, 15 yaşında elektrikçi diploması aldı. Briç ve tenis oynamayı seven 69 yaşındaki teknik adam, babasının zoruyla 17 yaşında futbola başladı. Benfica, Maritimo ve Estoril’de futbol oynayan Santos, belediyede elektrik hizmetleri sorumlusu oldu. 16 sene çift meslekle hayatını sürdüren Santos, Porto’da teknik direktörlüğe adım atıp büyük kupalar kazandırdı.

TRANSFERLER PEŞ PEŞE

yeni hocası Santos, stoper Lascelles, orta saha için Trabzon’dan Bakasetas ve Roma’dan Renato Sanchez için onay verdi. Newcastle’ın 30 yaşındaki stoperi Lascelles fazla şans bulamıyor. Sezon sonu sözleşmesi biteceği için maliyeti düşük. Trabzonspor sezon sonu sözleşmesi bitecek Bakasetas için 1.5 milyon euro istiyor. L’Equipe, Santos’un eski öğrencisi Renato Sanchez’i çok istediğini, Roma ile kiralık sözleşmesi bitecek olan Sanchez için bonservisi elinde tutan Bayern Münih ile görüşüleceğini yazdı.

Haberin Devamı