Futbol Savic bitti krunic yolda
Paylaş
Savic bitti krunic yolda

Fenerbahçe, Karadağlı stoper Savic ve kulübü Atletico Madrid ile anlaştı. Boşnak ön libero Krunic için Milan’ı da 5 milyon euroya ikna eden yönetim, ödeme planını netleştirince her iki transferi de açıklayacak.

Fenerbahçe yönetimi, transfer bombalarını art arda patlatmak istiyor. Hem stoper hem de 6 numara isteyen sarı-lacivertliler, iki transferi bitme noktasına getirdi. Yönetim, Atletico Madrid forması giyen Karadağlı stoper Stefan Savic’in transferi için hem oyuncu hem de kulübüyle el sıkıştı. Ara transferin 11 Ocak’ta resmen başlamasıyla 32 yaşındaki futbolcunun ismi kamuoyuna duyurulacak. Fenerbahçe, Rade Krunic için de Milan’ın inadını büyük ölçüde kırdı. İtalyan ekibi, 30 yaşındaki Boşnak ön libero için kapıyı 10 milyon eurodan açmıştı. Sarı-lacivertliler, kıran kırana pazarlıkla rakamı 5 milyon euroya kadar düşürdü. Milan; bu miktarı peşin istiyor, Kanarya ise vade öneriyor. Ödeme konusunda orta yol bulunduğu anda bu transfer de resmen açıklanacak.

Haberin Devamı

KURTARICI SERDAR

Stoper sıkıntısı yaşayan Fenerbahçe’de Serdar Aziz yine kurtarıcı olacak. Becao ve Djiku’nun yokluğunda yıldız futbolcu, İsmail Kartal’ın birinci önceliği durumunda. Mevkidaşı Samet’e oranla daha ön plana çıkan Serdar, İstanbulspor karşısında ilk 11’de sahaya çıkacak.

FORMA SAVAŞI

Fenerbahçe, İstanbulspor maçı hazırlıklarına dün yaptığı antrenmanla devam etti. Çalışmada futbolcuların hırsı dikkat çekti. Sakat ve cezalı oyuncuların çok olması nedeniyle az süre bulan isimler, teknik patron İsmail Kartal’ın gözüne girmek için forma savaşı veriyor.

MERT HAKAN VE FRED’E İNDİRİM

Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, Fenerbahçe’de Fred’e verilen 3 maçlık cezanın 2, Mert Hakan Yandaş’a verilen cezanın 1 maça düşürüldüğünü açıkladı. Galatasaray maçında cezalı olan Fred, İstanbulspor’a karşı da oynamayacak. Fred, Kadıköy’deki Konya maçında sahada olacak.

Haberin Devamı

TÜRKİYE KUPASI FENERBAHÇE’NİN

Fenerbahçe Alagöz Holding, ING Kadınlar Türkiye Kupası Final karşılaşmasında ÇBK Mersin’i uzatma sonucunda 79-76 mağlup ederek kupayı müzesine götürdü. Normal süresi 71-71 sona eren maçta son saniyede Meesseman’ın 3 sayılık basketi sonucu belirledi. Maçın en skoreri 23 sayıyla Mersin’den Mabrey oldu.