Futbol Savic yola çıkıyor
Paylaş
Savic yola çıkıyor

Atletico Madrid forması giyen Karadağlı stoperin menajeri Zarko Pelicic ile İstanbul’da görüşen Fenerbahçe yönetimi, her konuda anlaşmaya vardı. Transferde devreye giren kaptan Dzeko, 32 yaşındaki futbolcuyu kulübün büyüklüğünü anlatarak ikna etti.

Fenerbahçe, 2024’ün ilk transfer bombasını patlatmak için geri sayıma geçti. Önceliği stoper transferine veren sarı-lacivertliler, Atletico Madrid forması giyen Stevan Savic ile her konuda anlaştı. 32 yaşındaki Karadağlı futbolcunun menajeri Zarko Pelicic’i İstanbul’a davet eden yönetim, ilk görüşmeyi gerçekleştirdi. Görüşmede Savic için düşünülen rakamlar ile sözleşme süresi iletildi ve bunlar olumlu yanıt buldu.

Haberin Devamı

Kontratının bitmesine 6 ay kalan yıldız oyuncu, İspanyol ekibinden ayrılık izni aldı. Transferde başrolü oynayan isim ise Edin Dzeko oldu. Fenerbahçe kaptanı; bir görüşme gerçekleştirdiği Savic’i, hem kulübün büyüklüğünü hem de takım içindeki ortamı anlatarak ikna etti. 2015’ten beri kesintisiz olarak Atletico Madrid’de oynayan Savic, bu sezon 10’u lig, 3’ü de Şampiyonlar Ligi olmak üzere 13 karşılaşmada toplam 972 dakika süre aldı.

HEMEN GEL!

Transfer görüşmelerinde Fenerbahçe yönetiminin bir isteği oldu. Savic’in menajerine Becao’nun sakatlığı ve Djiku’nun da Afrika Uluslar Kupası’na gittiği anlatıldı. Şu anda stoper eksiği olması nedeniyle Karadağlı oyuncunun bir an önce Türkiye’ye gelerek takıma dahil olması konusunda ricada bulunuldu.

Haberin Devamı