Futbol Senad Ok: Fenerbahçe'de hazırda teknik bir adam yok
Paylaş
Senad Ok: Fenerbahçe'de hazırda teknik bir adam yok

Fenerbahçe, Süper Lig'de alınan MKE Ankaragücü mağlubiyeti sonrası Cocu ile yolları ayırdı. Cocu'nun gidişi sonrası yerine gelecek isimler tartışılmaya başlandı

Fenerbahçe, Süper Lig'de alınan MKE Ankaragücü mağlubiyeti sonrası Cocu ile yolları ayırdı. Cocu'nun gidişi sonrası yerine gelecek isimler tartışılmaya başlandı. Milliyet Gazetesi Fenerbahçe muhabiri Senad Ok, CNN Türk'te yayınlanan Pazar Akşamı Futbol programına değerlendirmelerde bulundu.

Haberin Devamı

'HAZIRDA TEKNİK BİR ADAM YOK'

"B planı yapılıyordu. Cocu giderse kim gelecek diye bir çalışma yapıldı. Hayal kırıklığı nedeniyle alınmış bir karar. Hazırda, teknik bir adam yok" bilgisini paylaştı.

'AYKUT KOCAMAN'IN DÖNÜŞ İHTİMALİ YOK'

"Şu anda teknik direktörlerle telefon görüşmeleri başladı. Aykut Kocaman'ın da Ersun Yanal'ın da kesin dönüş ihtimali yok. Yabancı bir teknik adam olacak gibi. Ersun Yanal'ı Başkan da düşünmüyor. Tekrar bir temas kurulacağını zannetmiyorum. Orta ve uzun vadeli bir isim gelecektir"

Öte yandan 2 Kasım Cuma günü Türk Telekom Stadyumu'nda oynanacak Galatasaray derbisine Fenerbahçe'nin altyapı hocası David Badia veya Senol Çorlu ile çıkması bekleniyor.