Futbol Şenol Güneş yönetimden eski öğrencisini istedi
Paylaş
Şenol Güneş yönetimden eski öğrencisini istedi

İkinci kez Beşiktaş'ın başına geçen Şenol Güneş, devre arası transfer dönemini hareketli geçirecek gibi görünüyor. Güneş, Başkan Ahmet Nur Çebi'ye taleplerini iletti. İki bek, orta saha, stoper ve kanat isteyen Güneş, ilk hedefini ise belirledi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Ziraat Türkiye Kupası’nda Serik Belediye, ligde ise Antalyaspor ile oynanacak maçların ardından takımı ligin ikinci yarısına hazırlamaya başlayacak. Tecrübeli hoca bu maçların ardından takımı Antalya’ya götürecek ve kamp süresinde gerekli taktiksel ve mental yüklemeleri yapacak. Özellikle savunmadaki sıkıntıları çözmek isteyen Güneş, yönetimden ocak ayında takviye yapılmasını da istedi.

Haberin Devamı

Tecrübeli hocanın Başkan Ahmet Nur Çebi’den en özellikli isteği ise Anderson Talisca oldu.

3 MİLYON EURO ÖNERİLECEK


Şenol Güneş’in isteği üzerine Talisca’nın menajeriyle görüşmelere başlayan Siyah-Beyazlı yönetim, Brezilyalı yıldızdan da fedakarlık bekliyor. Talisca kulübü Al-Nassr’dan 7 milyon Euro alıyor. Beşiktaş’ın verebileceği en yüksek rakam ise 3 milyon Euro. Beşiktaş’ı her fırsatta özlediğini dile getiren Talisca’nın bu teklife en kısa sürede cevap vermesi bekleniyor. kulübüyle 1 yıl daha kontratı bulunan Talisca, geçtiğimiz ay ayrılmak istediğini bildirmiş ve alacaklarına karşılık bonservisini talep etmişti.