Futbol Serdal Adalı'dan 2 yıldız sözü
Paylaş
Serdal Adalı'dan 2 yıldız sözü

Beşiktaş’ta başkan adaylarından Serdal Adalı, seçim vaatlerini açıkladı.

Adalı, “Guti’leri ve Quaresma’ları getirdiğimiz yıllardan sonra oluşan bir üstünlüğümüz vardı. Sokakta formalı gördüğünüz gençlerin, kadınların ve çocukların çoğunluğu Beşiktaşlıydı. Şimdi de halkın takımı Beşiktaş’ın sokaklarda en önde olması gerekir. Taraftarın çok istediği Talisca alınsaydı, her şey çok farklı olurdu. Tribünlere kulak vereceksin. Şimdi talimat verdim, Arabistan’da lig ne zaman bitiyor, oyuncunun durumu ne araştırıyorlar. Cristiano Ronaldo’nun da transferde etkisi olabilir. Göreve gelirsek Talisca’yı alabiliriz. Baktık olmuyor daha da iyisini getiririz. Ara dönemde çok üst düzey 2 yıldız getireceğim. Tüm planlarım bu yönde” dedi.

Haberin Devamı

KOCADAĞ ADAY DEĞİL

Mevcut yönetimde asbaşkanlık görevini yürüten Emre Kocadağ, Beşiktaş başkanlığına aday olmama kararı aldı. Kocadağ, “İki adaylı bir seçime doğru gidiyor olmamızı olumlu karşılıyor, mevcut kaos ortamının son bulmasını umuyorum” dedi.

RIZA HOCA ENERJİ KATTI

Beşiktaşlı Umut Meraş, yeni hocaları Rıza Çalımbay’a övgü yağdırdı. Deneyimli sol bek, Çalımbay’ın takıma yeni bir enerji kattığını söyledi. Umut, “Birlik olmamız gerekiyor. Taraftarımızın arkamızda olması gerekiyor. Rıza hoca ile bir galibiyet serisi yakalarsak önümüzün açık olacağını düşünüyorum. Elimden geleni yapıyorum. Şans geldiği zaman da yüzde yüz hazır olacağım. Bu şans geldiği zaman da bunu herkese göstermek istiyorum” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

AŞIRI YÜKLEME YAPILMIŞ!

Rıza Çalımbay, takımda sürekli gündeme gelen sakatlık konusuyla ilgili konuştu. Beşiktaş’ın hocası, “Tesislere gittiğimde en çok şaşırdığım şeylerden birisi en az 5, 6 oyuncuda sakatlık var. Bu sakatlıkların hepsi de aynı yerden, aynı şekilde sakatlık olmuş. Büyük ihtimalle aşırı bir yüklenme olmuş” dedi.