Futbol Sergen Yalçın, Fenerbahçe'nin yıldızını istiyor!
Paylaş
Sergen Yalçın, Fenerbahçe'nin yıldızını istiyor!

Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Ocak transfer döneminde takımı güçlendirmek için çalışmalara başladı. Bu sezon Fenerbahçe'de beklentilerin altında kalan yıldız oyuncu Sergen Yalçın'ın listesinde üst sıralarda yer alıyor.

Fenerbahçe'de bu sezonun hayal kırıklıklarından olan Miha Zajc, Fred'in sakatlandığı dönemde forma giydi ancak vasatı aşamadı.

Haberin Devamı

Takımdaki yabancı kontenjanının düşürülmesi planlanırken Sloven oyuncudan da takım bulması istendi. 29 yaşındaki orta saha, İtalya Ligi'ne geri dönmek istiyor fakat resmi bir teklif henüz alamadı.

SÜPER LİG'DEN İKİ TAKIM İLGİLENİYOR

Sabah'ta yer alan habere göre başarılı futbolcuya Süper Lig'den Antalyaspor ve Başakşehir'in ilgisi bulunuyor. Fenerbahçe'de bu sezon 12 maçta süre bulan Miha Zajc, 2 kez gol sevinci yaşadı.

İSMAİL KARTAL'IN KARARI NE?

Milliyet'in Fenerbahçe muhabiri Senad Ok, İsmail Kartal'ın Miha Zajc'ı bırakmak istemediğini ifade etmişti. Senad Ok, "Zajc'la ilgili geçtiğimiz gün kulüpten bir bilgi aldık. Zajc bekleneni veremedi ama İsmail hoca kendisini takımda tutmak istiyor" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı