Futbol Sevilla Fenerbahçe maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak? Fenerbahçe Sevilla maçı ne zaman, saat kaçta?
Paylaş
Sevilla Fenerbahçe maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak? Fenerbahçe Sevilla maçı ne zaman, saat kaçta?

Türkiye’yi Avrupa’da temsil eden Fenerbahçe, son 16 turu kapsamında İspanya’nın köklü ekiplerinden Sevilla ile karşılaşacak. Sarı-lacivertli temsilcimiz, bir üst tur için deplasmanda oynayacağı ilk maçta avantajlı skor için sahaya çıkıyor. Peki Sevilla Fenerbahçe maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak? Fenerbahçe Sevilla maçı ne zaman, saat kaçta? İşte detaylar…

Daha önce karşılaştığı Şampiyonlar Ligi’nde penaltı turunda Sevilla’yı eleyen Fenerbahçe, aynı başarıyı UEFA Avrupa Ligi’nde yakalamanın planlarını yapıyor. İspanyol ekibi Sevilla ise saha ve seyirci avantajını kullanarak ilk maçta Fenerbahçe’yi yenmenin planlarını yapıyor. Futbolseverler ise, “Sevilla Fenerbahçe maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak? Fenerbahçe Sevilla maçı ne zaman, saat kaçta?” sorularının yanıtını arıyor…

Haberin Devamı

SEVİLLA FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALCA CANLI İZLENECEK?

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu kapsamında Sevilla ile Fenerbahçe’nin oynayacağı mücadele Exxen platformunda yayınlanacak.

SEVİLLA FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Mücadele, 9 Mart Perşembe günü saat 23.00’te başlayacak.

MONCHI'DEN ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Sevilla'nın ünlü sportif direktörü Monchi, Fenerbahçe'de herkesin bildiği, tanıdığı, İspanya’da da oynamış futbolcuların olduğunu anımsatarak, “Türk futbolunun en iyi stoperlerinden birine; Attila Szalai'ye sahipler. Michy Batshuayi var ki onu herkes tanıyor. Kalecileri Altay Bayındır Türk futbolunun en iyilerinden.” dedi.

"FENERBAHÇE'NİN YENEBİLECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM"

Bir dönem Fenerbahçe’de de top koşturan eski milli futbolcu Gökhan Gönül, UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Sevilla ile eşleşen sarı lacivertli ekibin tur şansını Spor Arena’ya değerlendirdi.

Gönül, "Bu kadroyla Fenerbahçe’nin Sevilla’yı yenebileceğini düşünüyorum. Altay Bayındır’a güveniyoruz, inşallah ona çok iş düşmez. Turu atlayacaklarına inanıyorum. Onun yeri Fenerbahçe camiasında hiçbir zaman doldurulamaz ama Arda Güler’i Alex’e çok benzetiyorum. İnşallah günü geldiğinde Arda’da Alex gibi Fenerbahçe’ye iyi hizmet eder ve onun yakaladığı başarıları yakalar." açıklamasında bulundu.

Haberin Devamı