Futbol Sezer Öztürk'ün cezası belli oldu: Hapse girecek!
Paylaş
Sezer Öztürk'ün cezası belli oldu: Hapse girecek!

Cinayetten yargılanan eski futbolcu Sezer Öztürk 3 ayrı suçtan 14 yıl 7 ay hapis cezasına çarptırıldı. Öztürk için 23 yıl 9 ay hapis cezası talep edilmişti.

Futbolcu Sezer Öztürk, "tahrik altında kasten öldürme", "tahrik altında yaralama" ve "ruhsatsız silah bulundurmak" suçlarından toplamda 14 yıl 7 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Haberin Devamı

Öztürk son ifadesinde, "Burada asıl mağdur benim. Ben yoğun bir saldırı altında kendimi, ailemi, çoluğumu çocuğumu korumaya çalıştım. Kediyi bile bir köşeye sıkıştırsanız size cırmık atar. Hiçbir canlı kendine yönelen şiddete kayıtsız kalamaz. Benim bu şahıslarla hiçbir noktam yoktur. Yol kenarında içiyorlar, trafiği tıkıyorlar, yol vermiyorlar. Bir de üstüne insanlara saldırıyorlar. Ben böyle bir şey görmedim. Hastaneye gidiyorum, önümü kesiyorlar. Geçen celse dinlenen maktulün ailesi bile adeta bizi haklı buldu. Bir yol isteme meselesi buralara gelmemeliydi. Maktul kendi ölümüne bizim de cezaevine girmemize sebep oldu. Bu olayda asıl mağdur benim. Tahliyemi istiyorum, adaletin tecelli etmesini istiyorum" demişti.

Haberin Devamı
Eski futbolcu Sezer Öztürk'ün karıştığı cinayette ifadeler ortaya çıktı
Sezer Öztürk tutuklandı, acılı aile konuştu: Geriye iki yetimi kaldı!
Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta oynayan eski futbolcu Sezer Öztürk için istenen ceza belli oldu